- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon75
tag
válasz
makinen #58430 üzenetére
elvileg meg kellene jelenni az erősítő OSD nek a Tv n ahol a beállításokat el tudod végezni.nek em is ilyen van csak újabb tipus. a régebbieknél is gondolom így van. de nem akarok beleszólni szerintem nem baj ha a front is nyomatja a basszust. de ha annyira zavaró akkor átállíthatod. a hdmi kimeneteket próbáld léptetni.talán beugrik a menü.utánnanézek majd nálam hogy működik. én sem állítgatom gyakran.
-
Beni2360
félisten
válasz
makinen #56599 üzenetére
Hát azok a canton mx sima satellite speakers 5.0-nak nevezni szvsz badarság. Centert nem is látok közte. Árban nem drágák de mire
Karcolások: Pár jó éve a laptopoknál volt a sláger kérdés a teteje karcos. Na 8 éve amkor cseréltem a laptopot rögtön csináltattam rá egy vastag fóliát. Semmi karc alatta. -
BBéci
legenda
válasz
makinen #56526 üzenetére
A szubláda aluláteresztő szűrőjét (amit crossovernek neveztél) a lehető legmagasabbra kell állítani, mert a házimozi erősítő aktív váltójától kapja a jelet, amit ajánlott 80 Hz-re tenni.
Mindenképpen, kötelezően padlón a helye.
Egyes helyeken azért hallod "dübörgőbbnek", mert ott nemkívánatos kiemelés, feldúsulás keletkezik.
A szubláda optimális helyét próbálgatással kell megkeresni. Olvasd el a témához kapcsolódó anyagokat, amiknek a linkjét itt, jobb oldalon felül találod! -
BBéci
legenda
-
törölt tag
válasz
makinen #31620 üzenetére
" Tudom, elvileg az 5.0 hangfalak egy szettből kell álljanak, de én szeretnék egy jobb centersugárzót a rendszerbe. Lesz ez valamilyen negatív hatással az erősítőre és/vagy a többi hangfalra?"
Próbálj az egységre törekedni, de ha mégsem sikerül, akkor sem okoz semmiféle fizikai problémát...
-
zsoika
addikt
válasz
makinen #31620 üzenetére
Szia. Kérj kölcsön egy aktív ládát és próbáld ki hogy a Pre Out nem szállt e el.
Menüben kell beállítanu/engedélyezni ...nem ismeri fel automatán szerintem.Mehet rá azonos impedanciájú, de center nem okoz bajt az erősítőnek csak hangban eltérhet (kilóghat) a többitől és az zavaró lehet.
Próbálj meg azonos hangszórókészletűt venni .....pl.ha selyem dóm sugárzó van az 5.0-ban akkor a centerben is az legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi belépő szinten
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest