- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szuladam #68854 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, CC-t még nem használtam, és nem tudom, hogy kijön-e belőle Atmos. Sajnos ezen nem segít, hogy a JBL Bar-hoz nincs OSD.
#68855 Abel-0101:
1. A "bass boosted" tartalmak általában nem figyelnek arra sem, hogy borzasztó mód clippel-e az eredmény, szóval nem azzal tesztelném. A mélyládától csak az normális, ha a reflexnyílás fingorászik.2. Ott valami nagyon nagy baj van, leginkább rövidzár. Nézd meg, hogy elkülönül-e mindkét végén a + és a -.
-
-
Gino20
őstag
válasz
szuladam #68775 üzenetére
Ha nem kell akkora teljesítmény, akkor olcsóbban is kihozható [link] [link].
Az swa vezeték nélkül kapcsolódik az SB-hez, de a 2db kis surround sugárzót kábellel kell bekötni az swa egységbe, de ha szűkös a hely és esetleg a kanapé / ágy amúgy is a fal környékén van, akkor ez a vezeték mögötte simán elfér - a lényeg, hogy nem kell keresztbe kábelezni a helyiséget és a kis surround-okat meg akár egy ilyenre [link] szépen rá lehet akasztani.
A tavalyi samu "A" sorozathoz elvileg már ezek kellenek [link] [link]
Samuból, ami már kategóriájában igen jó az a Q800-as sorozat, ami szerintem messze jobb választás, mint a BAR 5.1 ~250-ért.
Van amúgy BAR 9.1 is exaudioba csom sérülten [link] Ha JBL, akkor Én biztosan kifizetném a felárat az 5.1-hez képest, de ha már ~300e Ft, akkor van ilyen is [link] . Ennek a surround sugárzói vezeték nélküliek, de 230-at kérnek. -
válasz
szuladam #68775 üzenetére
Ha az ár miatt kérdezed, hogy olcsóbban tud e azt nem tudom. Azt tudom , hogy a JBL 5.1 jól szól.
Ha térérzetre utalsz, az biztos ,hogy valós valóban a hátad mögött ott lévő hangsugárzót, még ha ez a levehető is, egy normal Soundbar sem tud helyettesíteni térérzet szempontjából. Ha teheted ilyet vegyél, ha nem annyira fontos akkor biztos van több alternatíva. -
válasz
szuladam #68773 üzenetére
Az egy elég jó kis cucc, nekem is volt.
Meg fogsz lepődni a hangzásán. Ha jó árban van hozd el nyugodtan. Nem hiszem ,hogy egy hétköznapi jobb tv akár csak a közelébe lenne hangzásban. ( Nekem Philips 706 Oled van, az egyik legjobb hangú tv most az átlag kategóriában, de a JBL bar 5.1 más dimenzió ehhez) Van fent amúgy most Aprón egy 9.1 is .
A Subja elég termetes jószág, csak a hely miatt mondom ,hogy azt vedd azért figyelembe, ha szűkös a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest