- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Pio vsx 520k-m van, nemrég mellétettem egy onkyo tx-nr 509-est, nem szólj jobban semmivel ugyanazon a rendszeren, (eltax experience 5.0 és philips aktív szub mindenféle rádugott cuccal) sőt, egy fokkal tompább is volt. Pedig cseréltem volna az erősítőt, lelkes voltam, de mégse jött be, ráadásul ez pl az a széria, ami az onkyo hdmi panel hibás szériája volt, épp egy friss gyári szervizelésből jött meg, de mondanak ezekről kondiproblémákat, meg mindent,ezek csak utánaolvasva derülnek ki, de én pl ezek után nem bíznék onkyoban, másnak meg nincs baja vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest