- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
#09634560 #55236 üzenetére
Mármint a MA silver lenne jobb választás Bronze-nál? Annyi pénzt biztos nem áldoznék rá.
Quadralt régen (2000-es évek eleje) sokat hallgattam, de nem jött be, nekem akkor a Mission-Denon páros volt az abszolúlt befutó, illetve a Tannoy és a Marantz.
tudom, hogy az 20 éve volt, szóval köszi a tippet, meghallgatom majd a Q-t is (Argentum, Ascent?)gab1ika: 6G MA-val ávéonlájn elégedett volt, megnéztem 1-2 külföldi oldalt, ott sem volt baj...van linked a negatív kritikákhoz? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest