Hirdetés
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
Nemir Ombe #25475 üzenetére
Az őszi ajánlásodra emlékszem, volt lehetőségem utána meghallgatni több frontot, valóban több mint belépő minőség.
Tüskéket adtak mellé, de a tüske alá fém korongot nem, így amíg nem lesz végleges helye, nem teszem bele a frontokba. a jövő héten jön a média állvány. Azt már tapasztaltam, hogy minimum 0,5 méter kell a fal és a front közé, így jó a basszus. Mióta ezt megvettem, a Mezo tv-t is többet nézem, nagy élmény hallgatni a zenét.
A sub-on gondolkodok még, bár erre majd az orgonajáték (DTS-HD 5.1) meghallgatása után visszatérek.A valóban hasznos tanácsokat jó szívvel veszem, mint itt mások is, csak gondoljuk át az arányokat, egy belépő szint esetében mennyiért, és mit érdemes megvenni... mint pl. az erősítő hangfalak 1:2 aránya.
(#25478) ELACielvtárs - ha az olyan hangzásváltozás eredményez... és én is hallom, akkor miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest