- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobojsza
aktív tag
Jol van sracok, ne kapjatok össze
Kisse kesve jott az info, igy beruhaztam egy yamada 6700-ra es gondoltam veszek hozza 1 genius 5.1 szettet igy meguszom olcson es par evig jo lesz...
csakhogy, kalvariamat lasd :
Bővebben: link
szoval most megint nincs semmi... A Genius szettig el sem jutottam, pedig jo arban lehet kapni most...
Szoval eloszor eg yTechnosonic komplett szettre gondoltam, brutto 28-ert. Aztan gondoltam ez nem lehet a legjobb minoseg
Most azt hiszem tenyleg a legjobb lenne elemekbol osszerakni csak az igen huzos!!!
Es a fo problemam a kabelekkel van, ugyanis a szobat nem csak mozizasr hasznalnank... -
Bobojsza
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnek venni egy hazimozit... Komplett kompakt szettet.
Felmerult bennem szamos kerdes:
- hangot, MP3, WMA OG? mind tud-e lejatszani
- kepet JPG, Kodak, ? miket tud ?
- filmet, milyen formatumot: AVI, MPG, ehez felirat SUB hogyan kezeli, hogyan nem ?
Es mindez a gyakorlatban hogyan tortenik, kepernyo menurendszeren, kilistaz mindent, mint a sz gepen es valasztok. Vagy hogy?
Sorry a bena kerdesekert de tenyleg erdekelnek ezek a dolgok is....
Aztan:
- hangfalak elhelyezeshez eleg-e a kabel, vagy erdemes lenne inkab radios hangfalat venni, mondjuk ahoz meg aram kell, azt is vezetni kell.
- mekkora teljesitmenyt nezzek ?
- hangfalmerettol mennyiben fugg a hangmi8noseg, es foleg a hangero-torzitas viszony
- konkret ajalnatot is varok, esetleg ar, hely megjelolessel.
Elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest