Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
97bandy
tag
válasz
shalafi66 #35953 üzenetére
Ezekben a mélyközepek nem tűnnek rossznak, legalábbis a membránszélek, meg a porvédő is kézre puha, normális állapotú. Nem is projektezni vettem őket, csak szerettem volna valami hallgatható(bb), és esztétikailag is valahogy kinéző dobozt, de hát..csak nem sikerült
Bár a többi tartományban szerintem nem szólnak rosszul a hangszórók, ezt a váltót lenne jó valamennyire kifésülni. -
97bandy
tag
Sziasztok!
Esetleg ATL 706 pro (4ohm), vagy ennek a hangváltója, kapcsolási rajza nem rejtőzik valakinél? Kíváncsi lennék, hogy egy tudhatóan eredeti váltóban milyen értékek szerepelnek.
Vettem nemrég egy pár ilyen hangsugárzót, és kicsit gyanúsak az értékek a hangváltóban, mintha inkább 8 ohmos hangszórókhoz lenne méretezve. Annak kapcsán kezdtem el nézegetni, hogy 2-3000Hz között van egy hallható, -10dB körüli árok az átviteli görbében, nehezen hiszem hogy ennek ilyennek kell lennie.
A váltó panelján ugyan szerepel az ATL felirat, a benne levő alkatrészek is eredetinek tűnnek, de akitől vettem, hangfalakat "javít", nem lepődnék meg, ha esetleg a komplett váltó lett elkeverve valami máséval. Az biztos, hogy már jártak benne, mert a kábelezés nem eredeti.Köszi előre is, ha valaki tud segíteni.
-
97bandy
tag
válasz
shalafi66 #32967 üzenetére
Magyarul mondva a "csak szóljon" igény kielégítésére készítik (pont erre kellett egyébként most)
Nincsenek az embernek 3000 forintért hatalmas elvárásai, de a kettőből egy még ezt sem tudta hozni. Az egyik tekercskivezetésről nem sikerült forrasztáskor lemelegíteniük a zománcot.
-
97bandy
tag
Sziasztok!
H2000 termékei mennyire közelítik a melléjük csatolt nettó tíz éves adatlapokat?
Ma érkezett egy pár HG2,5 és hát ránézésre tök más, mint amit 6-8 évvel ezelőtt vettem.
Más egy kicsit az előlap, kisebb a mágnes..
Köszönöm a válaszokat. -
-
97bandy
tag
válasz
shalafi66 #28789 üzenetére
Hát sok pénzt nem is áldoznék erre, max egy HA16 párra gondoltam én is így hangsugárzó szinten (annak maradhat a reflex, jól gondolom?). Vagy tényleg inkább lefalazom meg kap valami tömést. Aztán a hangváltóval meg majd később, ha lement a vizsgaidőszak még ráérek tökölni.
-
97bandy
tag
Üdv!
Jött ma egy Magnat Sonobull 10-es pár az újabbik fajtából, reflex nyílással. Nem nagyon tetszett a hangja, ezért rögtönöztem bele egy alap elsőrendű váltót 900/7200-al. Így már hallgatható(bb), de valahogy még mindig nem érzem az igazinak az alsó tartományt. Ismeri valaki ezeknek a hangszóró készletét? Én ITT matricát láttam rajta de mást nem találtam róluk. Nem lenne érdemes bezárni a dobozt? Régebbi széria zárt dobozzal ment képek alapján.
Egyéb "tuning" tipp esetleg? Mélyekhez nyúlni, cserélni mennyire lehet/érdemes?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest