Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
fatpingvin #35408 üzenetére
12x14cm???
Ez egy nagyon karcsú hangfal. Alig van térfogata.
Hasonlót építettem, a belső mérete volt 12x14x110cm és egyetlen 10cm-s szélessávú hangszóró lett beépítve. Először SPX-32M [link] [link] ami meglepően szépen szól, de ebben a konstrukcióban a mély szekcióval bulizni nem lehetett. fs=110Hz16mm-es MDF-ből volt 1 sb belső merevítővel, de elég lett volna a 10-12mm is.
Később pedig egy 13 cm-s kétutas autós hangszóra váltottam ami meglepően erőteljes mélyeket adott. Ez volt az egyik legjobb vétel az évek során: [ Macrom M2C.52 ]
Sajnos csak 1 párat vettem belőle kipróbálásra. 5.000 Ft volt egy pár. A hangváltóját kiegészítve igen szépen szólt.érdemes-e egy ilyen elképzelésbe venni négy darab kicsi (azaz 5-10W környéki) 8 centis hangszórót, kettő-kettő a két oszlopba.
Ötletek (amiket már próbáltam):
Ehhez a térfogathoz 12-15 liter nehéz jó mélyet találni.
Talán ez lehet egy megoldás: [ HiVi-B4N ] - de kell hozzá egy jó magas hangszóró + hangváltó. Lehet 2,5 utas reflex.Vagy egy [ Tang-Band-W5-2143 ] szélessávú. Nekem ez táguló TL-ben szépen szól.
Ehhez hasonló volt, de én bátran feljebb toltam a hangszórót. (alul nyitott verzió talán jobb volt, de ahhoz kicsit nagyobb doboz kellett.)És a kedvencem, ami sajnos nagyon drága lett:
[MARKAUDIO ALPAIR-7MS GOLD 4" SZÉLESSÁVÚ HANGSZÓRÓ]Az enyém ehhez hasonló doboz, alul nyitott verzió, csúnyább lábakkal a mérete 20x24x80, mivel 5 db puhafa 20x80cm-s polc anyagból építettem (vágatni sem kellett) [ császárfa ], ami elvileg alkalmatlan hangfak építéshez. Nagyon könnyű és a belső merevítés ellenére biztos nem rezonancia mentes, de nagyon kellemesen szól. Viszont dekopirral könnyen vágható, megmunkálható. A hangszóró paraméterei ellenére vannak értékelhető mélyei.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest