- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mura81
senior tag
abban biztos nem fogsz csalódni. Melyikre gondoltál a DA-01WB (6×hdd, 6×5,25, 2×floppy, ajtóval, 7 venti hely)?
A Thermaltake a Xaser II szériát Chieftec házakból építette, és tökéletes lett.
Irodába fogok összerakni egy új fájlszervert és ahhoz pont ma rendeltem meg egy Chieftec Dragon DA-01WB-t! -
mura81
senior tag
Meg még ami lényeg hogy ha lehet ne legyen meleg a helységben ahol a gép van mert akkor aztán teljesen mind1 milyen ventivel hűtöd
-
mura81
senior tag
-
-
-
mura81
senior tag
Ez könnyen elképzelhető (mármint a légörvény)
A Thermaltake dobott most piacra egy olyan bordát amin egy érdekes technológiát alkalmaz, a venti tokjának oldalán rések vannak ahol pluszba közlekedni tud az ájer és így halkabb és jobban áramlik a levegő. A cuccos neve Thermaltake Silent Boost - de hála a magyar nagyker importőrnek még nem lehet kis hazánkban kapni -
mura81
senior tag
A Flaconrocknál olcsóbb/jobb hűtőt nem tudok ajánlani.
Kicsit drágább javaslataim:Titan CU5TB, Cool 111+, Zalman 6000 Al/Cu, Zalman 6000 Cu, Bár azt hallottam hogy mostanság nem lehet a nagykereknél full réz bordákat beszerezni. Nem tudom igaz-eMindenesetre full réz bordát javasolnék, meg mindenképpen még ventiket a gépházba, vagy ne tedd rá az oldalát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest