- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
-
Henk
veterán
Nekem a házban felül gyárilag 14-es 1000 rpm-es Lian Li van, mondjuk teljes fordulaton már van hangja de szabályozva jók. Pozitívan csalódtam a Lian Li ventikben mert én alapból cserélem a házhűtőket de ezek tényleg elég halkak. Amit kinéztél az dupla golyós csapágyas. Jókat lehet még hallani a Noiseblocker-ről is de azok még drágábbak.
-
Henk
veterán
Szerintem hangban a Coolink a favorit swif2 1201 jó lehet, ha tudod szabályozni akkor a 120P is, ebben jóval nagyobb tartalék van, persze csak ha szükséged van rá. Ha a színe nem jön be hasonló árban van Englide is de azok alapból elég alacsony fordulatúak. 14-el nem igazán van tapasztalatom de 800 rpm-nél nagyobbat csak akkor vegyél ha tényleg szabályozva lesznek. A másik, hogy a 14-ek drágák még a gyengébb minőségűek is, ha normálisat akarsz akkor ez a mutatvány nem áll meg 10k-ból. Felülre ne vegyél csúszócsapágyasat mert azoknak nem kedvez a vízszintes helyzetű működés.
-
lsc
nagyúr
Akkor kezdjük másképpen, szükségem lenne 2 db 12-es és 2db 14-es ventire, a két 14-es a ház tetejére, tehát vízszintesen fog menni. A házam tud 4 ventit szabályozni /aerocool rs9/, viszont a mostani ventik 1500-as fordulatúak, legalacsonyabb fordulaton is hangosak. 800-as ventikre gondoltam, ahogy olvastam vízszinteshez golyóscsapágyas lenne a legjobb. Az egész "projektre" lenne 10e Ft körüli keret, viszont ebbe a szállítás sem ártana ha beleférne, ill olyan bolt is jó lenne ahol kapható mindkét méret, nem akarok két szállítási díjat fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ARCTIC P14 Max Value Pack - 5db számítógép ventilátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest