- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
wassabi11 #27401 üzenetére
Az a ház is úgy szar ahogy van-ilyen konfighoz sose lesz jó....
Bírom,hogy mindenki házon és tápon akar spórolni,utána meg megy a matek,hogy miért instabil a gép és/vagy akar megfőni.
Tényleg ajánlanék valamit,de sok értelme nincs.Az ajánlott ventik ott vannak az Összefoglalóban,a többi rajtad áll-én cserélném a házat. -
-
dqdb
nagyúr
válasz
wassabi11 #27338 üzenetére
Melorin közben betette a kért képet (köszi érte), ez alapján a SYS_FAN csak fizikailag tűnik 4 pinesnek, valójában 3 pines, így a WingBoost 2 és a többi PWM-es lehetőség kiesett. A fenti téma-összefoglalóban a 3 pines ventilátorok között nézelődj (a Nanoxia Deep Silence belefér a keretedbe, csak nehezebben beszerezhető, és a Pure Wings 2, bár azzal előfordult nem túl régen probléma).
Azt ne felejtsd el, ha a jövőben további ventilátort szerelnél a házba és azt is a SYS_FAN-re kötnéd, akkor annak a most vásárolttal típusban és méretben meg kell egyeznie.
-
hegegabi80
addikt
válasz
wassabi11 #27329 üzenetére
A Wing Boost 2 Plus is jó választás. Igen a fehér belsejű is mehet, csak a tiszta fekete nem.
Bár nem tudom miért, a Brocken Eco cpu hűtőn az a venti van, én megnéztem és ki is próbáltam nem vettem észre rajta különbséget. A lapátok ugyan olyanok rajta, fordulatszám paraméterek is azonosak, csak a gumírozott rész nincs rajta.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
wassabi11 #27322 üzenetére
Nem ép csendes darab és a légszállítása is gyenge közepes.
Az árkeretedbe 3 pinből a Nanoxia Deep Silence 1300 rpm és 4 pinből a Coolink Swif2 120P vagy 3200-ért az
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(bordára/radira is,csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem) is belefér,amelyek sokkal jobb vételek. -
ledgeri
nagyúr
válasz
wassabi11 #27322 üzenetére
Pont olyanom van, pont megláttam:
Jó nyomással rendelkezik, és a légárama is jó, csak ezek miatt, és mert gyors, hangosabb féle, bár újonnali álapotára nem igazán emlékszem, nálam 2011/12-ben kerültek be.
Ha headsetes vagy általában egyedül gépzel, jó lehet, ha hangszórós, vagy más is van veled, vagy csendességre vágysz, én lebeszélnélek. Ha debreceni vagy, odaadhatom, hogy kipróbáld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest