- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz
Alcsi69 #35799 üzenetére
szia! Megnéztem a Kaze Flex adatlapját, szerintem tudsz jobbat venni helyette. Kb. 2-3 fokot jelenthet, vagy annyit se. A Kaze-t, inkább házventinek tudom elképzelni (oké, a név is beszédes...). Nagy mennyiségben mozgat levegőt, cserébe kevéske statikus nyomást tud.
Pl a Bionix P120 szériás ventik jóval nagyobb "nyomást" tudnak, ami jól jön, ha sűrű lamellák közt kell "átszellőztetni", átpasszírozni a levegőt.
Reggel láttam aprón LEPA BOL. QUIET ventiket jó áron. Ezek elég kiegyensúlyozott cuccok, ház és bordaventinek is megfelelőek.
Valami kitétel színre& megjelenésre?
-
abdulka1
őstag
válasz
Alcsi69 #34918 üzenetére
Szia!
Hibrid aljzataid vannak, így tehetsz rá 3 vagy 4 pines ventilátort is. Első körben nézelődj az összefoglalóban ajánlott 120-asok között, mivel a házad csak olyat tud fogadni.
Általában, elől 2 be, és hátul 1 kifúvó felállás elég szokott lenni.
Melegedő VGA esetén, ha van rá lehetőség lehet tenni oldallapra, vagy alulra is befúvó irányba ventit.
Lényeg, hogy több legyen a befújt friss levegő mennyisége, mint a kitolt meleg levegő. Így jön létre pozitív nyomás aminek a hatására kevésbé tud megállni a por is a gépben. -
Alcsi69
senior tag
válasz
Alcsi69 #31439 üzenetére
Mondjuk a PCX sincs a helyzet magaslatán.
Egy db 14-es DS White van nekik raktáron, aztán azt mondták hogy cseréljem ki a rendelésben valamire... Vagyis nem is lesz több nekik ebből vagy wat?
Szóval végül megrendeltem iPon-on, ott legalább eredetileg a szállítást is úgy tudtam kiválasztani, hogy jövő hét utáni héten jön meg, ebből következtettem arra, hogy nincs nekik 3db raktáron a ventiből, de hogy ezt a PCX miért nem tudja megcsinálni azt nem vágesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest