- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz Alcsi69 #35799 üzenetére
szia! Megnéztem a Kaze Flex adatlapját, szerintem tudsz jobbat venni helyette. Kb. 2-3 fokot jelenthet, vagy annyit se. A Kaze-t, inkább házventinek tudom elképzelni (oké, a név is beszédes...). Nagy mennyiségben mozgat levegőt, cserébe kevéske statikus nyomást tud.
Pl a Bionix P120 szériás ventik jóval nagyobb "nyomást" tudnak, ami jól jön, ha sűrű lamellák közt kell "átszellőztetni", átpasszírozni a levegőt.
Reggel láttam aprón LEPA BOL. QUIET ventiket jó áron. Ezek elég kiegyensúlyozott cuccok, ház és bordaventinek is megfelelőek.
Valami kitétel színre& megjelenésre?
-
abdulka1
őstag
válasz Alcsi69 #34918 üzenetére
Szia!
Hibrid aljzataid vannak, így tehetsz rá 3 vagy 4 pines ventilátort is. Első körben nézelődj az összefoglalóban ajánlott 120-asok között, mivel a házad csak olyat tud fogadni.
Általában, elől 2 be, és hátul 1 kifúvó felállás elég szokott lenni.
Melegedő VGA esetén, ha van rá lehetőség lehet tenni oldallapra, vagy alulra is befúvó irányba ventit.
Lényeg, hogy több legyen a befújt friss levegő mennyisége, mint a kitolt meleg levegő. Így jön létre pozitív nyomás aminek a hatására kevésbé tud megállni a por is a gépben.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Grózi
Topikgazda
válasz Alcsi69 #32809 üzenetére
Bordára is jó választás.Akkor úgy tudod megoldani ha valamelyik sys_fan aljzatról vezérled.Ha nincs szabad aljzat már,akkor a hátsó 120-sal szinkronban lehet vezérelni egy Y kábelről.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz Alcsi69 #31667 üzenetére
Ha a hang nem számít,akkor szerezz pár szerverventit és maximalizáltad is a hűtést.Viszont azokkal egy szobában nem maradsz meg...
A DS az adott árkategóriában egész jó kompromisszum.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Alcsi69
senior tag
válasz Alcsi69 #31439 üzenetére
Mondjuk a PCX sincs a helyzet magaslatán.
Egy db 14-es DS White van nekik raktáron, aztán azt mondták hogy cseréljem ki a rendelésben valamire... Vagyis nem is lesz több nekik ebből vagy wat?
Szóval végül megrendeltem iPon-on, ott legalább eredetileg a szállítást is úgy tudtam kiválasztani, hogy jövő hét utáni héten jön meg, ebből következtettem arra, hogy nincs nekik 3db raktáron a ventiből, de hogy ezt a PCX miért nem tudja megcsinálni azt nem vágesz.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Alcsi69 #31418 üzenetére
Hát ez nagyon jó,de jóval drágább+hidd el fehéret nem akarsz-én legalábbis sose veszek többet,hamar színeződik.ez ugye 3-s elosztó,ha neked elég az y is(2-s) akkor 6-700 Ft az akasa fekete elosztója.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Alcsi69 #31409 üzenetére
Szolid fénye van a fehérnek,abszolút nem zavaró.A kábelnek elméletben jónak kell lennie,én azért valami márkásabb harisnyázott darabot választanék.És a 2 db 14-st tedd rá inkább.
-
Grózi
Topikgazda
válasz Alcsi69 #31364 üzenetére
Be Quiet Pure Wings 2 140
Aerocool Dead Silence 140 (a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Az előbbinél akadtak hibás darabok,az útobbi nagyon jó-viszont drágább.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Alcsi69 #31361 üzenetére
Kéne még a lapod ventialjzatainak lábkiosztása.Megtalálod a User Manualban Internal Connectors fejezetben a ventialjzatok lábkiosztását
-segítség az Összefoglalóban,vagy ha nem vagy biztos benne akkor töltsd fel ide a képet!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- Hobby rádiós topik
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény