- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
#75128832 #15043 üzenetére
Én informatikus vagyok és rengeteg durva dologgal találkoztam.Egyik kedvenc:
Idősebb ember(tehát szemmel láthatóan laikus-legalább is az ilyen "embereknek") pakolásnál megfeszítették a vga kimenetét a monitor kábelével és nem volt kép.Amúgy ismerős,de akkor cseréltem telefonszámot-nem ért el,így bevitte az egyik legnagyobb informatikai boltba.2 hétig benn volt az akkortájt kb. 15k-t érő p4-s gép a szervízbe majd hívták hogy jöjjön.Közölték hogy vírúsos a gép és vetettek vele 19k-ért egy írott Tdk cd-t amire filcel ráírták hogy Nod32,majd közölték hogy vigye haza és futtassa-talán elmúlik...
Persze kép továbbra se volt,de szerencsére rá 2 hétre összefutottam az öreggel és mondta mi van.Dobtam bele 2k-ért egy másik 256mb-s vga-t és természetesen jó lett.Szerencsére a hereállatja blokkot adott..
Bekísértem az öreget,bemutatkoztam és kértem a panaszkönyvet+megemlítettem a fogyasztóvédelmet.Kb.2 perc alatt kifizettek 30k-t(mondtam hogy az öreg 60km-re lakik és 2 út volt-tehát útiköltség is jár),sűrűn elnézést kértek stb.
Na az ilyeneket utálom a legjobban.Mivel mindig azt tartottam hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző és az öreg nem akart a fogyasztóvédelemhez fordulni,ismerős révén elértem hogy az a bizonyos 4 betűs állami szerv 5 évre visszamenőleg nekiállt náluk vizsgálódni.5 hónapon belül bezártak... -
tknof1871
őstag
válasz
#75128832 #14942 üzenetére
A ventilátor másik oldalán nincs nyílás. Ez a kis valami bele van nyomva egy műanyag üregbe. Az üreg pereme kb 2 mm-errel magasabban van, mint ennek a fémnek a teteje. Megfoghatatlan. Menetvágóval esetleg ki lehetne szedni. Ha tényleg úgy bele szorult, hogy nem forog el.
Egyébként a másik ventilátorból kijött, mikor a propellert kivettem. Ilyen: -
tknof1871
őstag
válasz
#75128832 #14939 üzenetére
Próbáltam kivenni. Egy műanyag csőben van, nem lóg ki, így nincs rajta fogás. Mindenféle vékony műszerész csavarhúzót próbáltam a műanyag cső és a tengelytartó csapágy közé nyomni, hogy kilazuljon. De nem fért be. Melegítettem hajszárítóval, betettem fagyasztóba, de a hőtágulás se segített.
Ennek a tengelytartó csapágynak el kell forognia? Nekem nem forog el. Látszik, a felületén, a lyukból a széle felé barázdák futnak. Csavarhúzót nyomtam a barázdákba és nyomtam. Akkor se moccant, nem forgott el.A 120mm-es ventilátort életre keltettem anélkül, hogy azt kivettem volna, de a 140mm-esek szerintem menthetetlenek. Azokat nem lehet karbantartani. Jelentkezzen, akinek sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest