-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
bmollszeptim #7591 üzenetére
-
Hunork
veterán
válasz
bmollszeptim #7394 üzenetére
Mármint az új Ninja ventijét? Mert akkor nem! Minek?
Tedd fel a hűtőt, és élvezd a csendet. Bár megy még három venti, tehát lesz azért kis búgás, de le kell tesztelni. Én anno a ház tetején lévőt kihúztam a lapról, mert egyáltalán nem láttam, hogy jobb lenne bármi is. Sőt, 1 fokot javult a hőmérséklet. Függ a szobától, hogy ott hol a gép. Ne bontsd le az új hűtőt, szerintem. -
Jimmy8
senior tag
válasz
bmollszeptim #7361 üzenetére
Nekem is ilyen CPUhűtőm van a 955BE-n: 800-on pörög és semmi hangja... Még soha nem kapcsolt magasabb fordulatra.
Ne vegyél rá másik ventit, csak a BIOS-ban állíts be a szabályozást...
Házhűtőnek a Coolink SWIF2 1200-es ajánlanám. 800RPM, hidro csapágyazás, semmi hangja és csak ~2eFt..
Új hozzászólás Aktív témák
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest