- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17682 üzenetére
Akkor szerintem jó lesz!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17679 üzenetére
Az árához képest igen,de vedd figyelembe hogy ez a venti a belépőszint alja+a halkság relatív-egy BQ vagy Nanoxia DS jóval halkabb,de 2* annyiba is kerül.
Ditoo0225
Játékvíz(kompakt) vagy valami rendes,vastagabb radi?A teljesítmény vagy a halkság a fontosabb? -
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17672 üzenetére
Akkor kiesik a Ty-147.A slim ventik viszont jóval hangosabbak mint a hagyományos társaik és kevesebb levegőt is szállítanak-ezt azért tud.
aAron_
Jól gondolod,ráadásul egy bizonyos fordulat felett(1500-1600) a hang hatványozottan emelkedik a lég szállítás viszont már csak kis mértékben-ezért is kérdeztem hogy miért akarsz házhűtőnek 2500 rpm-s ventit.
A Viperrel jobban jársz.
Ditoo0225
A BeQuiet légszállítás és hang terén is sokkal jobb mint a Korszar-az útobbinak csak a kínézete jó,amúgy egy elég silány venti.
Dzsozi56
Én azt a Vipert használtam a Macho-n,korábban írtam is és igen 120-s felfogatású.A különbség a Ty-hoz képest annyi hogy:kétszer annyiba kerül viszont márt 6-7000 rpm-n tudja közel azt amit a Ty maxon.800 rpm-ig halk,viszont felette már hangosodik,de irgalmatlan levegőt mozgat meg.Ha tuningolsz és szánsz rá ennyit akkor nyugodtan ajánlom,viszont ha alapon használod a procit akkor bőven elég a Ty is. -
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17670 üzenetére
26,5mm,a gyári 25mm-ennyit 99% hogy el tudsz csalni,de te tudod van több alternatíva is.A Xilence Red Wing ár/érték arányban jó,de csodát ne várj azért tőle.Az Arctic-t viszont nagyon nem ajánlom.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17668 üzenetére
Tudod hány fordult meg a kezemben?
De ha nekem nem is hiszel,a gyártói oldalon fel van tüntetve a 120-s lyukkiosztás:[link]
Support fül/FAQ 1-ben megtalálod. -
Ren Hoek
veterán
válasz
norbert1998 #16076 üzenetére
Áh már nem garis sajnos...
... Ti amúgy mernétek így tovább használni? Most néztem a HDD és az SSD is 5V-ra van írva, szóval lehet ezért nem bírja, ha rákötöm a második ventit is
...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
norbert1998 #16074 üzenetére
A tápra gyanakszom, mert az egyből a tápból jövő 5 V-os leszabályozott ágra kötve csinálja, és a CHA 4 pinesre is...
Viszont most áttettem egy 12 V-os ágra a 2 házventit, és tökéletesen megy...
Lehet kinyírtam az 5 V-os ágat?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
norbert1998 #16062 üzenetére
Hát ez érdekes, az 5 V-os ágra ha rádugok egy külső 12 cm-es házventit, akkor SEM tud felpörögni a vinyó, csak kattog...
Lehet, hogy a tápom károsodott?Utólag belegondolva, a fentebb említett alaplapi 4 pinesre kötött i5-ös stock fan ugye furán kezdett búgni nagy fordulaton... inkább vibrációt volt. (elején teljesen oké volt!)
Ekkor kicsit "megmozgattam", lehet meghúztam a csatlakozókábelét véletlenül (de nem jött ki a helyéről!) ekkor elment egy pillanatra az áram a gépen, és újraindult.
Teljes mértékben elismerem, hogy ostoba vagyok... soha nem szabadott volna belepiszkálni.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #16067 üzenetére
Ismerem,a csendesítő adapterrel elég csendes de anélkül van hangja!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #16065 üzenetére
Akkor ezt megbeszélted magaddal!
Pontos típus? -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #16064 üzenetére
találtam kék ledes cápát a városomban (
) 2500-ért, a 95 cfm-es változat, 1500 rpm, 100 ezer óraás üzemidős adatokkal rendelkező, nekem pont ilyen kellene
-
Grózi
Topikgazda
válasz
norbert1998 #16049 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest