- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
czanga
őstag
válasz
Flashcash #28230 üzenetére
Köszi a segítséget!
Youtube-on van egy videó, ahol egy NAS325 V2-ben cserélik ki ugyanezt a ventit, az említett 1700rpm-es SWIF2 ment bele. Linkelem, bele tudsz lesni. Írtam a fazonnak, válaszolt tört angolsággal, úgy éreztem bejött neki.
Namost az eredeti max fordulata 1900 rpm, 1000 alatt még nem volt, az olyan 7V-on lehet kb, nem?
Swif2 lesz ebből, csak kérlek azt segítsetek kideríteni melyik kell nekem inkább. Ha kikapcsol a venti sem gond, mert ezekben lévő ARM proci nagyon keveset fogyaszt, kevés hőt termel, és alig lesz használva az eszköz (szerintem felkerülnek rá a képek kb, és ennyi), de a légszállítás és a hangja miatt mindkettő felé dől a léc.
Olyan hangos a jelenlegi, bármi megy bele, csak jobb lehet. Ez az árny oldala ennek a NAS-nak, de megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Noctua ventik 6db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged