-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
englide #3997 üzenetére
Igazából akkor elmondom mire kéne. Az Acccelero S1-en jelenleg csak 1 venti van, az NF-p12, de ráraknám mellé még az englide-ot is, csak a VGA kezd halkodoni, így most arra a rövid kis időre nem tudom, megéri e, mert ha gariba visszük, akkor úgy is le kell majd szedni az egész hűtést. Majd még meglátom, hogy megtartom e.
-
canniball
nagyúr
válasz
englide #2621 üzenetére
"Beszéltünk már a Silentpc vel, lesz ott is teszt."
Remélem benyomod ide a linket!"Jöttek visszajelzések...nem egyszerű"
Szerintem elég egyszerű: ki kell dobni a jelenlegi ventiket 4 pines verzióban is, aztán ha beválik lehet olyan "extrákat" is piacra vinni mint 1300rpm (mi értelme?) és LED-es darabok."...van aki kábelharisnyát szeretne..."
Támogatom, ha nem dobja meg nagyon a költségeket. Bár nálam a design a mellékes, zárt házam van, mégis teljesen "más érzés" egy harisnyázott kábellel szerelt ventit kézhez venni, szvsz 1-200Ft pluszt megér. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
englide #2620 üzenetére
Az tény, hogy jó venti. E felől még a megjelenéskor sem volt kétségem. A kérdés a csapágyazás végett merült fel. A sleeve bearing csak függőlegesen lehet használni, ugye?
Az a baj, hogy teljesítményben nekem kicsi az Englide, legalább NF-P12 vagy S-FLEX 1200 telj. venti kéne.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
englide #2615 üzenetére
Jó ábrát nézel te? Én úgy látom, hogy az Engliede a Noctua 1300 RPM-vel azonos teljesítménnyel és hangban is sokkal halkabb az ábra szerint.
Valóban ilyen jó lenne az az englide? Ha választani kéne az Englide és az S-FLEX 1200 között te melyiket ajánlanád? (teljes elfogultság nélkül)
-
kircipeti
senior tag
válasz
englide #2615 üzenetére
Behuzigaltam nagyjabol a vonalakat, ezeket olvastam le:
Scythe S-Flex 1200RPM 15dB(A) 44CFM
Noctua NF-P12 1300RPM 14dB(A) 30CFM
Noctua NF-S12 1200RPM 14dB(A) 25CFM
Englide 120 980RPM 9dB(A) 30CFM
Scythe S-Flex 800RPM 6dB(A) 30CFM
Noctua NF-S12 800RPM 5dB(A) 15CFMA ket englide kozott csak dizajnbeli elteres van? Nem kuldtok ventit kulfoldi tesztoldalaknak?
http://www.silenthardware.de/
http://www.silentpcreview.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged