- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Henk
veterán
A kaze server nem 5-12V között szabályoz hanem 3,7-12V, de ezzel már teljesen le is lehet kapcsolni a ventiket. Ha nagyon nem melegedős a géped akkor az 1200-es is elég lehet de ha lesz szabályzód és azt akarod, hogy bőven maradjon tartalék bennük (mondjuk a kánikulákra) akkor a nagyobbat vedd. Csak a 800-as S-nek ilyen magas az indítófesze, a nagyobbak alacsonyabb feszen is mennek, az 1200-es asszem 4V körül indul. Amúgy valóban van egy mély motorhangja az S-flex-nek. Nálam régen ez volt a favorit, de most ennyi pénzért már nem azt venném. Felső ventinek a vízszintes működés miatt a csúszócsapágyas nem jó, golyóssal nem szokott gond lenni.
albert8: nem tudom kapható e itthon valahol, keress rá.
-
proci985
MODERÁTOR
MFC1plus 5 és 11V között tud kakaót adni, tehát 100%on a ventiket nem fogod tudni járatni. az 5Vs alsó határ is azt jelenti, hogy porba nem tudod feszelni a ventiket, bár pár venti amúgy is leáll 7V alatt. csatornánként 7Wt tud, az otthoni körülmények között elég.
1600as ventit 670ig lehet vele csökkenteni (Papst 4412G/L), de max 1420on forog, 2000rest 1000ig, max olyan 1720 (Ultra Kaze 2000 alapján).
egyébként elégedett vagyok vele, már a második példányomat használom (elsőt elajándékoztam anno).
1200as venti jó kompromisszum, elég levegőt szállít és még nem vészesen hangos megterhelve se. 1600as kb a még elfogadható határeset 120on (nekem legalábbis), ennél hangosabbat szerintem csak szabályozva érdemes venni. a 800-900as kategóriában a halk ventik vannak, pl a Glacialtech gyárt relatíve olcsón jó minőségű lassú ventiket. érdemes a hűtőtől függően választani.
-
Henk
veterán
Scythe-nak az S-flex a top ventije szerintem de ezt a teljesítményt hozza az Englide n. zero ventije jóval olcsóbban és véleményem szerint ennél is jobb a Coolink swif2 széria. A színével nincs mindenki kibékülve de ez ízlés dolga. Szerintem az 1200 rpm-es is elég lehet de ha biztosra akarsz menni akkor a pwm-et veszed az tud 1700 rpm-et. Én is ezeket használom de szabályzóval idle 800 rpm-re le vannak tekerve.
-
Henk
veterán
1. attól függ hogyan akarod szabályozni. Ha a lappal szeretnéd akkor pwm-ből az összeset tudja, 3 tűs ventiket viszont nem minden lap tudja szabályozni. Előlapi szabályzóval minden venti szabályozható.
2. nekem a Scythe bevált de manapság rengeteg féle kapható. Ami mindenképpen kerülendő az a Revoltec.
3. S-flex-ből nincs pwm-es csak a sima 3 tűs. Ettől még lehet szabályozni őket tehát mennek 12V-nál kisebb feszen is.
4. a 800-as S nem valami jó ebből a szempontból, úgy emlékszem 6,5V körül indul ez alatt nem tudod használni. Bár ez is nagyon alacsony fordulat már.
5. attól függ mi a fő szempont vele, ha előlapi szabályzód lesz akkor mindenképpen érdemes nagyobb fordulatút venni mert abban marad tartalék ha szükség lenne rá.
De kapható már az S-nél olcsóbb és jobb venti is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged