Aktív témák
-
atus7377
aktív tag
Sok hardver fordul meg nálatok?Elsősorban rambus-ra gondolok.Küldök mail-t.Beszéljük meg telefonon.
-
atus7377
aktív tag
Abból csinálod amiből akarod.Akár üveg is lehet,csak ha az törik akkor gáz van.Elvileg megtudom csinálni,ha nem túl bonyolult a forma amit ki akarsz vágni.A ragasztás nem probléma.
-
atus7377
aktív tag
A hátuljába majdnem mindegyiknek szar lyukat vágni.De az oldalaknál valóban sokkal jobb,ha vastagabb a lemez.
-
atus7377
aktív tag
OK.
-
atus7377
aktív tag
Bocs launcser,de csak most olvastam a topikot.:OTalán majd hétfőn.
-
atus7377
aktív tag
Örülök,hogy befért a venti.Így::D
-
atus7377
aktív tag
Mail ment.:D
-
atus7377
aktív tag
Hát üvegből még nem csináltam ablakot.A Plexi elég drága,úgyhogy gondold meg.Ha van esetleg öreg,vagy karcos lapod azt feltudom csiszolni.A szegély roppant drága lehet.Kb 200 péz.
Az a takaró genya ezüstszínűből kellene(lásd a képet:DD).Nemtudom,hogy a konkurens márkák,hogy kompatibilisek egymással,de nemszeretném,ha színeltérés lenne. -
atus7377
aktív tag
Upsz.Nincs véletlenül ezüstszínű Feel V-höz cd takaró műanyag szarod?
Azért kérdezem,mert minden hardver,amit itt árulnak az nálad köt ki.;] -
atus7377
aktív tag
A coolernek a helyét nem nehéz kivágni.Ha akarod a szegélyt is megcsinálom,de így már borzalmas drága lessz.:D
Az ablak lehet orális is:D,de a szűkebb ívek ne legyenek nagyon keskenyek pls. -
atus7377
aktív tag
Ovális vagy kerek lik?Az egyenes ház oldallappal nagyon megleptél.:DD
-
atus7377
aktív tag
Attól függ miről van szó.Ha látom a mintát megmondom,hogy meg tudom csinálni,vagy nem.Az ablakok dekopírral készülnek,a lyukak egy nagyon egyszerű eszközzel.Küldök egy képet a sajátomról,aztán döntsétek el.
-
atus7377
aktív tag
Kész a házad Emvy.Ha ráérsz jöhetsz érte.
Harcos üdvözletem. -
atus7377
aktív tag
Most mennem kell.Ha valami van hívj.
-
atus7377
aktív tag
Legyen kedd.Ha regel odahozod,délután már viheted is.Kettőig dolgozom.A pontos cím:Reguly Antal u. 52.Addig küldök mail-ben referenciát.:D
-
atus7377
aktív tag
Mikor jársz arra?Ugye egyenes oldallapról van szó nem u-alakuról.
-
atus7377
aktív tag
Jelöld fel a furatok helyét meg a kör középpontját.Nekem a jövőhét jó.Újpalotán lakom és a népligetnél dolgozom.Valamelyik közelében kéne találkozni.Telszámom elküldöm mail-ben.
-
atus7377
aktív tag
Én szivesen segítek,csak jelöld be a kör középpontját.Megbeszélünk egy talit és mehet a móka.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- BestBuy topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest