Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
Tuvok
csendes tag
Jó tippek vannak itt csak az a baj hogy ő egy gyári plexiház moddolását csinálta, én meg egy teljesen újat fogok összerakni.
-
Tuvok
csendes tag
Helló most készülök csinálni egy plexiházat. Nemsokára megjön a plexi is, de addig beszereztem pár dolgot és a terveket is készítem. A kártyákat tartó szabványos lemezt egy régi házból fogom kivenni mert ha magam csinálnám akkor esetleg elcsszném a méretezést amivel nem akarok vesződni, persze nem a gyári szürke színt hagyom meg hanem szebb sötétkéket színt viszek rá.
Egy nagy kérdésem lenne, hogy mivel tudnék plexit vágni ugyanis a hőtől megolvad és szilánkosra törik, a kézifűrésszel lassú és pontatlan lesz habár reszelővel lehet rajta segíteni azért mégse az igazi...
Ha tudnátok írni terveket annak is örülnék, de az alukeretet mindenképp elvetem, mert láttam már olyat de nem tetszett. Úgy nézett ki mint egy elcseszett akvárium.
Szóval mint említettem vettem egy nagy házat az egyik haveromtól 500 Ft -ért és kaptam hozzá egy jó 230W -os AT -s tápot kérdésem az hogy a tápot meghagyjam úgy ahogy van vagy kiszedjem belőle a ventit amire egyébként is szükségem lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest