- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
heihachi
addikt
Minden reggel lesz egy meccs.
Tudom, én basztam el, mert hülyeséget állítottam be az elején, de hát kipróbálni, hogy mi is ez az egész jó lesz így is.
Valaki igényeljen még tickettet, és akkor már legalább a másodiknál tudni fogjuk mire kell figyelni (mikor nyomjunk start gombot).
-
r0by
addikt
Időm az nekem sincs sok, szerinted miért kérdezgetek annyit?
A perdiction (gondolo elírás) nem tudom mit jelent, de a prediction az jóslatot jelent. Szóval lehet, hogy meg lehetne jósolni a meccset, de mi értelme lenne?
Vagy esetleg így lehet kártyákat szerezni, amiről beszéltetek? -
heihachi
addikt
Itt annyival meg van kavarva a dolog, hogy kaptunk (én kaptam
) 5 kártyát. Ilyenek pl, hogy egy sérültet meggyógyít. Vagy javítja egy meccsre a winger képességet. Még nem néztem át pontosan, hogy lehet használni, és mik vannak még, de ez tuti bekavar a sima játékmenetbe.
Amit nem találok, hogy hánykor játsszuk a meccseket. Amit viszont tudok, mert én állítottam be, hogy négyszeres sebességgel jönnek majd a meccsesemények, hogy ne kelljen 90 percet várni a végeredményre
Kizárt Yecora nem játszhat, ő már lelkileg egy más csapatnál van
Amúgy nálam lehalt ez egész hattrick, a teljes világ úgy ltászik érdeklődik a mi bajnokságunk után, és mindenki most akart fellépni a hattrickre és meghalasztották...
-
heihachi
addikt
Én is komolyan gondolkodtam rajta. De aztán abban maradtam magammal, hogy általában nem a csatáraim lövik a gólokat, annak ellenére, hogy a gólszerzés képességük nekik már most is a legmagasabb a csapatban. Szóval inkább vettem két fiatal középpályást, és át fogok állni a védekezés edzésről játékszervezésre, amint lesz még két szintlépésem.
-
heihachi
addikt
Nem, mert az egyik középpályásom (Zolotas) szélen játszott, rendes 442 volt, de az állandó szélsőm nagyon rossz formában van, ezért lett ez a kényszer megoldás. De nem volt ott olyan rossz Zolotas sem, 3,5 csillagot kapott (a többiek sem kaptak többet, csak a csatárok 4-et).
Az a baj, hogy régen próbálkoztam a labdabirtoklással, és sokszor volt, hogy 70% fölött enyém a labda, de helyzetem meg csak 1 volt, kikaptam sokszor úgy is.
-
heihachi
addikt
Most nem PIC-eltem, mert legutóbb ez ellen a csapat ellen PIC-eltem, és hát kikaptam (pedig ott is minden pályarészen jó voltam, különleges eseményekkel vert meg), így nem mertem bevállalni. Bíztam benne, hogy azért annyival jobb a csapatom, hogy megverjük, és akkor kicsit javult volna a csapatszellem.
Egyébként igen, ez a Tomattrick.
A srácnak a meccsen egy azaz egy darab helyzete volt, egy szabadrúgás, amit belőtt. Nekem jobb oldali helyzetem nem volt, egy bement balról. Kimaradt egy középen, meg egy büntető is kimaradt.
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Nincs, épp ez a lényeg, hogy a kettőnek nincs egymással semmilyen kapcsolata. Egyszer beimportálta a csapatot, de ezen kívül nincs más kapcsolat. Olvastam, hogy amint lejátsszuk ezt a bajnokságot a csapat is el fog tűnni a HO-ből, és a köv bajnokságra megint importálni kell (vagy lehet véletlenszerű játékosokkal is játszani).
-
r0by
addikt
Grat, zsír eredemény!
Mennyire is állítottad az erőnlétet?Nekem most 15-ön van. Ha jövő héten is csökkennek a formák és ráadásul az A csapatban is, akkor lehet, hogy nekem is lépnem kell valamit.
Open még azt írja, hogy 3 emberre kell várni. Aki még nem állított fel kezdő 11-et, az tegye már meg légyszi
-
heihachi
addikt
Szerintem ameddig most el lehet jutni az annyi, hogy egy 20-as keretet ki kell választani, illetve egy alap felállást meg kell adni, de ezt bármiklor meg lehet majd változtatni, szóval ez csak olyan "ha nem adnál meg felállást egy meccsre, akkor ez lesz" típusú dolog lehet.
Szerintem eltekintve attól, hogy egy túlcifrázott és nehezen használható grafikus felület van, nem különbözik a sima Hattricktól. Talán annyi, hogy a felállás megadásakor lehet látni az egyes pályarészek értékelését, de csak gombnyomásra frissíti azokat. Mikor a felállást megadod akkor idióta izometrikus nézet van, ezt át lehet állítani rendes használható nézetre. Egyébként a játékosoknak ugyan azok a tulajdonságaik vannak, ezekre lehet "szűrni", ami itt kb annyit jelent, hogy elrejti a játékosoktól azokat az adatokat, amikre nincs szükséged. Tehát ha hátvédet választasz, akkor elrejted mondjuk a góllövés képességet, és akkor azt nem írja ki, kicsit áttekinthetőbb lesz.
Én olyan nagy eltérést nem vettem észre eddig a Hattricktól, de ha valaki látott ilyet, az megoszthatná.
Illetve az edző pajti itt nem játszik szerepet, ha jól láttam, legalábbis sehol nem találtam, hogy kit akarok edzőnek, szóval őt nem kell a 20-as keretbe betenni. -
ftc
nagyúr
Sztem feljutnál
de ezen magánvélemény... laza taktikát nyomattam egy érdekes taktikával
3-4-3 ezt lehetett látni ugye?
a 2 szélső csatárom oldalra huzodott a 2 szélső KP-m befele...de amint láttam ezáltal a szélső támadásaim behaltak...ezért jött jól neked, hogy széleken támadtál!
-
heihachi
addikt
Hát csak ennyit ír:
A Kreatív játék taktika során a játékosok a különleges képességeiket és egyéb jellemzőiket igyekeznek jobban kihasználni.
Előny: a mérkőzéseken megnő mind a pozitív, mind a negatív különleges események (SE-k) esélye.
Hátrány: a csapat védekezése valamelyest gyengül.
A taktika szintjének meghatározása: a taktika nem igényel külön képességeket, és nincs is a Kreatív játéknak szintje. A jó kihasználásához egy a különleges események szempontjából optimális összeállítású (azaz sok különleges képességgel rendelkező játékosokból álló) csapatra van szükség.Ebből számomra csak az jön le, hogy jó erős támadás kell hozzá, mert gyengül "valamelyest" a védelme, de hát ezzel nem vagyok kisegítve, erős támadás mindig jól jön
. De olyanra gondoltam, hogy ha pl van egy gyors csatárja, akkor tegyek-e be egy gyors hátvédet, az ér valamennyit? Jól fejelő csatár ellen jól fejelő védő? Ilyenekre gondoltam, de lehet, hogy butaság
-
koxos:8]
senior tag
-
heihachi
addikt
Igen, közben én is ránéztem, azért annyira mégsem rémisztő, csak most eléggé le vannak pukkanva a srácaim, de azért a B sora ellen még esélyem is lenne
Na sebaj, sérülés nem lesz, akkor már jó vagyok. Ráadásul most igazoltam egy csere kapust, mert a barátságoson egy ultra béna kapus védett, és hát nem voltam tőle sokszor boldog.
-
r0by
addikt
Az ellentámadásra én is gondoltam, csak arra még gyúrni kell, mert még sohasem alkalmaztam, így gyenge lehet a taktika erőssége.
Másrészt, a holnapi meccsem ugye a múlthetivel van, aki ellen csak 2-1-re kaptam ki (úgy, hogy pályafutásom legjobb felállásával tudtam kiállni). Most hazai pályán játszom majd, ott meg majd mit szólnak a szurkolók az ellentámadáshoz?
Egéybként attól fosok, hogy úgy fogok majd járni mint Te, nevezetesen, hogy most eléggé jó kis formajavulás következett be, aztán pár hét múlva drasztikusan el kezd majd csökkenni, mint nálad...
Nekem is 10 pontom van, de nekem tényleg nem szükséges annyira nyernem. Bár, azért ha a két bot csapat közül az egyiket megkapná egy újrakezdő user, akkor lehet, hogy gondban lennék
Viszont a cél az, hogy ne az utcsó bentmaradó helyen végezzek, szóval a holnapi fordulóban jó lenne nyerni és nem nyelni -
ftc
nagyúr
22-25 éves a csapatom......
Idei célom már nincs max a biztos bentmaradás
4-5 szezononként érdemes edzőt cserélni?
2 mis ieur az kicsit sok annyiért 1 csatár futkos
Kderül vettem megint egy megfelelő edzőt középszerüvel.... tapasztalata ne mragyogó...de középszerü megfelel egy darabig...
-
ftc
nagyúr
Csatárom:
Károly Mikáczó (261425602)
Forma: csapnivaló, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.TSI: 11 670
Fizetés: 8 028 €/hét, a 20%-os prémiumot is beleértveelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 12/20 lenyűgöző
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóKP
Sergio Alberani (223228989)
Forma: jó, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata középszerű, és pocsék vezetői képessége van.TSI: 25 650
Fizetés: 12 876 €/hét, a 20%-os prémiumot is beleértveVédés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóHelyette van 2db KP-m igaz 12-14 000 TIS s csak ragyogók
-
Patrick
addikt
Mono volt az első két hétben. Azóta kb 1 milliárd és egy picit felette ér a földöntúli 20 éves. Most vettem egy 18 éves ragyogó kapust, 28 napos asszem. És csak titániig fogom edzeni, kivéve, ha nem úgy lép, hogy pont szezon elején lesz 20 éves földöntúli.
Mindenesetre a term feletti kapusom, amint titáni lesz el is adom. Aztán jöhet egy wc védő. -
r0by
addikt
Mondjuk azt csak most nézem, hogy a formaromlás az az új edzőmé, szóval így mág fényessebb
Nem tudom egyébként, hogy ez a jóság az edzésekre, simán csak az edzőcsere volt a megoldás. Csak azért kérdem, mert az új edzővel kezdtem azt csinálni, hogy például ha szombaton 4-5-1-et nyomok, akkor szerdán 5-4-1-et, de úgy, hogy aki szombaton az ötös-be tartozott, az most megint azt ötösbe van, csak teljesen hátra került, míg a 4-es csoport meg ugye előre. Persze azért 1-2 személy változik.
Csinálja még valaki így? Vagy mindenki így csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest