Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Hali! Kapusról relatíve könnyű átállni bármi másra. Két lehetőséged van. Vagy eladod szintlépés után mindkettőt, vagy csak az egyiket. Ha messze van egymástól a szintlépésük, akkor amint eladtad az egyiket, vehetsz egy high skilles másodikat, hogy kb egyszerre lépjenek a megmaradtal. Viszont ha anyagilag okéban vagy, akkor a másikat érdemes sztem emgtartani, mert egy jó kapus mindig jól jön. Aztán igen irány a piac és bevásárolni. Attól függően mennyi pénzed van, de kp-ból nem érdemes sztem nagyon fiatalokaat venni, inkább kicsit idősebbeket (20-21) 1-2 szinttel jobbbakat... Csatárról nem tudok nyilatkozni, de sztem ott akár nagyon ifiket is vehetsz. Én a helyedben most inkább csatárt kezdenék el edzeni, mert ha betudsz vásárolni pár olyan im-et akik hozzák a középpályát akkor nem lesz gondod, a csatik meg majd beérnek, viszont ha fiatal imeket veszel, akkor nagyon nehéz lesz az elejéna birtoklás sorozatos elvesztése miatt. Persze ha könnyű a csoportod akkor megengedheted magadnak... Viszont mindenképp érdemes szerintem egy kevés kutatást végezned, hogy melyik éri meg jobban. Védőt azért nem mondtam, mert bár anyagilag jól fizet, de nagyon rossz eredményeid leszenek az 5 védős felállás miatt. Persze ha hosszútávú célok a fontosak, a rövidtávú kudarcok ellenére, akkor ez is bejátszhat. Na ennyi, kifulladtam

Új hozzászólás Aktív témák

- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest