Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• corm

senior tag

válasz mkbla #1969 üzenetére

Hali! Kapusról relatíve könnyű átállni bármi másra. Két lehetőséged van. Vagy eladod szintlépés után mindkettőt, vagy csak az egyiket. Ha messze van egymástól a szintlépésük, akkor amint eladtad az egyiket, vehetsz egy high skilles másodikat, hogy kb egyszerre lépjenek a megmaradtal. Viszont ha anyagilag okéban vagy, akkor a másikat érdemes sztem emgtartani, mert egy jó kapus mindig jól jön. Aztán igen irány a piac és bevásárolni. Attól függően mennyi pénzed van, de kp-ból nem érdemes sztem nagyon fiatalokaat venni, inkább kicsit idősebbeket (20-21) 1-2 szinttel jobbbakat... Csatárról nem tudok nyilatkozni, de sztem ott akár nagyon ifiket is vehetsz. Én a helyedben most inkább csatárt kezdenék el edzeni, mert ha betudsz vásárolni pár olyan im-et akik hozzák a középpályát akkor nem lesz gondod, a csatik meg majd beérnek, viszont ha fiatal imeket veszel, akkor nagyon nehéz lesz az elejéna birtoklás sorozatos elvesztése miatt. Persze ha könnyű a csoportod akkor megengedheted magadnak... Viszont mindenképp érdemes szerintem egy kevés kutatást végezned, hogy melyik éri meg jobban. Védőt azért nem mondtam, mert bár anyagilag jól fizet, de nagyon rossz eredményeid leszenek az 5 védős felállás miatt. Persze ha hosszútávú célok a fontosak, a rövidtávú kudarcok ellenére, akkor ez is bejátszhat. Na ennyi, kifulladtam :D

Új hozzászólás Aktív témák