Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Na az a gyakorló az elején.... Az annyit ér, mint halottnak a csók
A valós gyakorló mód, na az már buli...persze mire a végére érek, vakarom a fejem.
De nagyon ajánlott kitanulni, mert az adja a sava borsát. Ha már ugye verekedős game.
Én jókat röhögök a memeken...miket szenvednek emberek, és pvp ben is igaz ez. Nagyon látni a gyakorlott, kitanult VS vakarom a fejem közti különbséget, de ez máshol is áll. Ami komplex verekedős program. Ez az egyik élvezeti faktora.
De ez még remek fanservice is, ahogy a kolléga mondta. Persze van mit csiszolni, hianyolok pár dolgot...de nem csak én. De az alap az jó! -
myckey
veterán
Classic és segédletek nélkül vezérlem...akadtak bajok
érdemes végig gyakorolni a tréninget is, hosszadalmas, de megéri.
Én is csak lestem...hogy mik vannak, miféle mozdulatok egyebek. Persze utána is szoktam olvasni...
Nekem tetszik, hogy nem egy kaptafa az a rengeteg karakter, hiába egy emberről van szó, akár.
De tuti hogy szívás is...akad.Remélem majd jönnek a frissítések is, át lehetne dolgozni a menüben is pár dolgot, több történet is lehetne, bugok is akadnak.
DE elsősorban a két tucat anime zenét várom, hogy valami modder kidobja...mert arcpirító, hogy 30 eur-t kérnek a hivatalos zenei anyagért. Persze ez konzolon nem swegít....
( tudom, licence....de akkor is. elég sok eur. a game, belerakhatták, volna. A Kakarotban ott vannak )Az tuti, hogy nagyot megy, nem véletlen hogy early ben is úgy tolták....meg a többi fight programhoz képest is odabasz.
A víz interakcióval nem tudok betelni...de a rombolhatóság, meg úgy összességében is. Néha mintha filmet néznék, hatalmas a látvány .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Hálózati / IP kamera
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest