Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz 30z.Samu #6 üzenetére

Na az a gyakorló az elején.... Az annyit ér, mint halottnak a csók :D
    A valós gyakorló mód, na az már buli...persze mire a végére érek, vakarom a fejem.
    De nagyon ajánlott kitanulni, mert az adja a sava borsát. Ha már ugye verekedős game.
    Én jókat röhögök a memeken...miket szenvednek emberek, és pvp ben is igaz ez. Nagyon látni a gyakorlott, kitanult VS vakarom a fejem közti különbséget, de ez máshol is áll. Ami komplex verekedős program. Ez az egyik élvezeti faktora.
    De ez még remek fanservice is, ahogy a kolléga mondta. Persze van mit csiszolni, hianyolok pár dolgot...de nem csak én. De az alap az jó!

• myckey

veterán

válasz 30z.Samu #4 üzenetére

Classic és segédletek nélkül vezérlem...akadtak bajok :D érdemes végig gyakorolni a tréninget is, hosszadalmas, de megéri.
    Én is csak lestem...hogy mik vannak, miféle mozdulatok egyebek. Persze utána is szoktam olvasni...
    Nekem tetszik, hogy nem egy kaptafa az a rengeteg karakter, hiába egy emberről van szó, akár.
    De tuti hogy szívás is...akad.

Remélem majd jönnek a frissítések is, át lehetne dolgozni a menüben is pár dolgot, több történet is lehetne, bugok is akadnak.
    DE elsősorban a két tucat anime zenét várom, hogy valami modder kidobja...mert arcpirító, hogy 30 eur-t kérnek a hivatalos zenei anyagért. Persze ez konzolon nem swegít.... :(((
    ( tudom, licence....de akkor is. elég sok eur. a game, belerakhatták, volna. A Kakarotban ott vannak )

Az tuti, hogy nagyot megy, nem véletlen hogy early ben is úgy tolták....meg a többi fight programhoz képest is odabasz.

A víz interakcióval nem tudok betelni...de a rombolhatóság, meg úgy összességében is. Néha mintha filmet néznék, hatalmas a látvány .

Új hozzászólás Aktív témák