- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Na az a gyakorló az elején.... Az annyit ér, mint halottnak a csók
A valós gyakorló mód, na az már buli...persze mire a végére érek, vakarom a fejem.
De nagyon ajánlott kitanulni, mert az adja a sava borsát. Ha már ugye verekedős game.
Én jókat röhögök a memeken...miket szenvednek emberek, és pvp ben is igaz ez. Nagyon látni a gyakorlott, kitanult VS vakarom a fejem közti különbséget, de ez máshol is áll. Ami komplex verekedős program. Ez az egyik élvezeti faktora.
De ez még remek fanservice is, ahogy a kolléga mondta. Persze van mit csiszolni, hianyolok pár dolgot...de nem csak én. De az alap az jó! -
30z.Samu
titán
Na igen, én csak azt a kis tutorial-t tudtam le, amit a játék elején adott. Annak a felét el is felejtettem és úgy mentem Great Ape Vegita ellen. Mondanom sem kell, szenvedtem, mint disznó a jégen.
De ahogy kicsit belerázódtam meg megvolt a taktika, utána tök simán legyőztem.
-
myckey
veterán
Classic és segédletek nélkül vezérlem...akadtak bajok
érdemes végig gyakorolni a tréninget is, hosszadalmas, de megéri.
Én is csak lestem...hogy mik vannak, miféle mozdulatok egyebek. Persze utána is szoktam olvasni...
Nekem tetszik, hogy nem egy kaptafa az a rengeteg karakter, hiába egy emberről van szó, akár.
De tuti hogy szívás is...akad.Remélem majd jönnek a frissítések is, át lehetne dolgozni a menüben is pár dolgot, több történet is lehetne, bugok is akadnak.
DE elsősorban a két tucat anime zenét várom, hogy valami modder kidobja...mert arcpirító, hogy 30 eur-t kérnek a hivatalos zenei anyagért. Persze ez konzolon nem swegít....
( tudom, licence....de akkor is. elég sok eur. a game, belerakhatták, volna. A Kakarotban ott vannak )Az tuti, hogy nagyot megy, nem véletlen hogy early ben is úgy tolták....meg a többi fight programhoz képest is odabasz.
A víz interakcióval nem tudok betelni...de a rombolhatóság, meg úgy összességében is. Néha mintha filmet néznék, hatalmas a látvány .
-
myckey
veterán
Játékélmény patika, csak valóban be kell tanulni pár dolgot, az adja a karakterek mélységét pluszban.
Sokat lehet szívni pve -ben is ( sztori mód, cpu ellen ) ha azt hiszi az ember, hogy elég vadul nyomkodni egy gombot...
Én mondjuk klasszikus Budokai Tenkaichi kiosztással megyek a vezérlővel.Jó pár dolgot módosítani is kell majd sztm, de erre már megy az ötletelés ezerrel a játékosok részéről. Jobbnál jobbak.
De rohadt jó harcokat lehet vívni, roppant szórakoztató és látványos tud lenni. Vissza sem adja az állókép igazából, sokszor.
-
anulu
félisten
10/10 fan service az alapján, amit hallottam/láttam róla. well done.
-
myckey
veterán
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (2007)
Igazából 17 év várakozás előzte meg ezt a játékot
De sebaj.
Elég jól fogadta a nép, koraiban és egyébként is ezzel játszottak a legtöbben, ami a verekedős programokat illeti. Korrekt !
Sok-sok karakter, tetszetős grafika Unreal Engine 5 ( összességében elképesztő tud lenni, bár a pályák kihaltak, de ez ilyen. ( A víz, az ég, az animálás gyorsasága, az effektek...pazar ! ) Rombolható és dinamikus változó környezet. Élvezetes harcrendszer, ami elég bonyolult, mély, de ki kell tanulni a gyakorlások során, dedikált játékmóddal. Akad sztori is, ami ismerős, de újítás hogy lehet módosítani a közismert történéseken ! A menü is tetszik, jól kivitelezett a sztori térkép is...karakterek is interakcióba lépnek egymással, jópofa !Sava borsa sztm az online tér lesz.
Az egyénre szabás lehetősége nem lett az igazi sztm...Aura, kiegészítők, ruhák nem pont úgy lettek implementálva, ahogy beharangozták, de hátha majd a patch.
Pézért megy asszem 24 db klasszik anime zene is, de meg sem lepődök....Namco B.Pörög rendesen Steamen is a kívánságlista, reddit is megy...nagy az érdeklődés. Remélem sokat foglalkoznak majd vele, mert kumma jó lett sztm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest