Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Last Dave #91 üzenetére
Ez relatív, sok panasz volt de legutóbbi frissítésnél sokan azt tapasztalták, hogy jobb lett az üzemidő pedig changelog szerint csak security patch volt. Nehéz megmondani mert pl. én csak azokat az appokat engedem neki optimalizálni ami nem muszáj, hogy fusson a háttérben. Képélesítő, Videó-színkiemelés be van kapcsolva. Képernyő-frissítési frekvencia Automatikusra van állítva, így kb. 6 órát bír nálam, komolyabb játékkal kevesebbet, de láttam 7-8 órás SOT-okat de ott lehet ezek ki vannak kapcsolva. Nord 4-nél is láttam panaszokat szóval nehéz ezt megmondani, itt van olvasgass: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Napirajz könyv
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest