- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fantasy
tag
Kiadták már magyarországon a 6-ot?
-
Fantasy
tag
Rólam tudni kell hogy iszonyatosan Harry Potter rahongó vagyok. Mostmár eszméletlenül érdekel a film. De az engem is bánt higy kihaggyák Dobby-t Winky-t Molly-t és Percy-t. No meg a végén a gyengélkedős szerepet pedig azt úgy imádtam olvasni. Ettől függetlenül én akarom megvenni az első mozi jegyet Gödöllőn.
-
Fantasy
tag
Hahó többiek? Hol vagytok?
-
Fantasy
tag
Mindenesetre ez a hajsza egy botrány. Mi lesz ha már a könyvesboltba se mehetünk úgy be hogy ne motoznáak meg minket, vagy megnéznék a táskákat? vagy kérik a személyinket? Mert netán itt is elindul ez a hajsza és akkor már lézzerrel kitörik az ablakot és ellopják a könyveket , vagy laptoppal feltörik a riasztót. Már pedig szerintem ilyenre is számítanunk KELL!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
válasz
Caesarion
üzenetére
Szerintem a filmet nagyon rosszul csinálták meg. Maga a fil izgi volt de rosszul rakták össze. A Kviddics meccseket is nagyon elrontották, a Tűzvillámnak Lupin elmenetele előtt kellett volna megérkeznie. Szóval mikor láttam a filmet nagyon elvoltam keseredve és le voltam döbbenve azon amit láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest