Hirdetés
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem tegnap az 5. részt!
Szerintem nagyon jó lett a film. Luna elég aranyos lett, és Tonks is jó dögösre sikerült.

A nyomasztó hangulat is tetszik, a végén meg egyenesen zseniális a harc. Umbridge nekem furcsa volt, de ha visszaolvasom, hogy milyennek írják le a könyvben, akkor stimmel, de én mégis másmilyennek képzeltem. Túl édi lett, bár pont ez az undorító benne.
Van egy olyan rész az eleje felé még, hogy Mrs. Wheasley betessékeli Harry-t a szobájába, és egy pillanatig egy világos árny tart Harry felé, aminek a nyomasztó hangulatát a zene is alátámasztja, de fordul a kamera, és kiderül, hogy Hermione ugrik csak Harry nyakába, és a nyomasztó zene rögtön vidámabbra vált. Na ez is baromira tetszett. Sztem a legjobb film eddig. (Az első jobban tetszett, de csak azért, mert még új volt.) Az is tetszett ebben az ötödik filmben, hogy nem 100%-ig a könyvet követték le, mint az előzőeknél. Sajnos, még így is túlzottan darálós lett, mintha egy 5 órás filmből vágtak volna össze másfelet.
(Meg mint az RTL klub, vagy TV2 esetében, amikor a másfél órás film náluk a reklámokkal együtt is másfél óra...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)