- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kedves mindenbe belekötök úr!
Mint említettem, "én 5%-ot feltételezek", mert én így gondolkodom. De ettől még lehet akár 3% vagy 2% is. Az 1% már túl kicsi. De ha gondod van az értelmezéssel, akkor érdemes lenne a DigiTimes-t megkeresni, hogy ők hogyan gondolkodtak.
A könyvelések meg nem jelentenek semmit, hiszen 1-1 szerver nem az eladás pillanatában épül meg, hanem akár évekkel később (és mivel nem az aktuális eladásokra (sales) állítottak valamit, hanem a részesedésre (market share), ...). Ezért az aktuális részesedés növekedése is csak akkor fog realizálódni, ha azokból a procikból lesz is valami (és abban sem vagyok teljesen biztos, hogy kiadnák a cégek, hogy pontosan hány processzortól szabadultak meg adott (negyed)évben - bár éves összehasonlítást említettek, és nem negyedévest, de legyen; ...; viszont pont a negyedévesek összehasonlításánál jelentkezik inkább a hullámzás, mert minél kisebb részeket veszel alapul az összehasonlításra, annál valószínűbb, hogy a hullámzás megjelenik). -
Nem. Egyrészt a megközelítés (vagy 'match') itt nem pont az 50%-ot jelenti, hanem az 50% +- (plusz/mínusz) X%-ot (én 5%-ot feltételezek, tehát a 45-55%-os intervallumot) - vagyis amikor azt mondhatjuk, hogy hibahatáron belül egyforma a két gyártó részesedése. És nem a pont 50%-ot, amit még jósolni is bonyolult (mint ahogy a felmérések alapján a Tisza szavazóinak számosságát sem tudnád pontosan megmondani még utólag sem, hogy mikor volt pont annyi, mint a Fideszé (pláne, mint ahogy előttem is írták, ez nem úgy megy, hogy húzol vonalzóval egy egyenest, és akkor lesz egy pont, hanem hullámzik - hol kisebb, hol nagyobb amplitúdóval, és mindkét oldal is)). A megelőzést pedig akkorra teszik, amikor már egyértelmű az előnye, nem pedig hibahatáros epszilon százalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kutya topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest