- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Ha jól emlékszem, csak új szállítmány esetén frissít. Mintha itt olvastam volna korábban. Aztán lehet, hogy tévedek...
Bár, tényleg nem ártana erre az oldalra is egy lista, mégha a régi is.
HardWare: Van raktáron valami kellemes árú és jól menő 2*1GB DDR1-es RAM-od? Ha jól hallottam, most nincs HZ-d. Hétfőn nem kerestelek meg, mert még a mai napig nem adtam el a RAM-okat. Talán holnap viszik és szeretnék tájékozódni.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
HardWare #799 üzenetére
Szia HardWare!
Ha meg vagyok vele elégedve, akkor természetes, hogy visszajelzek róla.
Még nem tudom, mikorra sikerül rendezni a soraimat anyagi szempontból. Azért megkérdem, ez mennyire szokott fogyni, és van-e a raktáron általában:
F1-4000USU2-2GBHZ DDR500 1GB x 2 (59.000,-).
Az Extreme sorozatból a 3. a honlapon - a fekete UCCC-s. Inkább így írom, az a biztos, hátha rosszat másoltam be esetleg. Overlocker és Achill3us szerint ez a legkellemesebb a számomra.
Üdv: Vigneau -
Vigneau
félisten
válasz
HardWare #791 üzenetére
Szia HardWare!
Értelek. Még körbejárom Overlocker-ral a témát. Kipróbálunk 4 FX-et - ha sikerül neki még 2-t szereznie -, hátha megy a tuning úgy is. Ha nem, és még a keretem megvan, valamint meg tudok válni az FX-ektől, akkor keresek Nálad egy jó alternatívát. A G.Skill-ek nagyon bejöttek nekem.
Üdv: Vigneau -
Vigneau
félisten
Szia Hardware!
1GB DDR PC3200 F1-3200DSU2-1GBFX - 40,000,- (2x512Mb)
Erről lenne szó? Ha igen, akkor hogyan lehetne átvenni Tőled? Postai küldés is van, ha nem tudok esetleg személyesen megjelenni? A másik RAM miben különbözik tőle, mert árban ugyanúgy 40K. A lényeg, kb. 580-600MHz környékén szaladgáló RAM-ra (2*512) lenne szükségem majd, ha már eladtam a mostanim.
Előre is köszi!
Üdv: Vigneau
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest