- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Vettem kb. 3-4 hete egy Audigy1-et. Nem kaptam hozzá driver CD-t (használt volt), gondoltam nem gond, majd szedek hozzá valamit. 5 Audigy driver közül, egy volt jó hozzá, de az sem ment egyszerűen. Az van, hogy beteszem a gépbe kiírja, hogy új hardver, meg minden, de a drivere nem jó neki. Ha elindítom a driver telepítőt, mindegy, hogy simán vagy kicsomagolom előtte, ezt írja ki:
''In order for these changes to take effect, you should reboot your system. Click 'OK' to reboot now, or 'Cancel' to reboot later.''
Eddig kétszer sikerült megszólaltatni a karit, mindig kb. 2 nap folyamatos próbálkozás után. Szokott még olyanokat is kiírni, hogy egyáltalán nem észlel Audigy-t a gépben (ugyanakkor az eszközkezelőben ott van a Creative Audigy Processor). Az már csak a hab a tortán, hogy az 5.1-et még hírből sem ismeri nálam... Mer há ugye ahhoz kell Surround mixer meg stb., de az meg nem megy fel bármilyen driver mellé... Tegnap történt még valami: egy új driverpackot szedtem le hozzá és mikor telepítette, lefagyott a gép, aztán többet nem állt fel a winfos. Próbalgattam mindegyik slotban, beraktam másik gépbe, a helyzet ugyanaz.
Keresgéltem, de ilyen probléma nem nagyon volt, mindenkinek megoldódott azzal, hogy a CTZAPXX.exe-t indította stb.stb. Na nekem nem és kezdek már arra gondolni, hogy rossz a kártya úgy, ahogy van. De akkor miért működött már kétszer is, mikor korábban ugyanígy szarakodott, de egyszercsak sikerült?
Aktív témák
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest