- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
Vitatnám a gari szükségességét.
Asus Gamer notebook esetén fél évig hurcolásztam gariztatni igaz a 2 alaplapcsere mellett 5 alkalommal "csak" a trehány összerakás miatt vittem vissza DE alkalmanként 3 hét azért nem volt kevés - gari nélkül meg az alaplapot többért számolják mint magát a gépet és használt esetén meg már alaplap hiba esetén vagy nincsen alkatrész nem éri meg javítani.
Mindegy milyen kategóriás a gép 1 alkatrész az alaplapon oszt' megáll a gép. Az alkatrészekbe bennevan alacsony tűrés és gondos válogatás után is, hogy hamar kipurcan.
Nem azt mondtam bonyolult szétszedni (én is szétszedem nem jelent gondot) DE sokaknak ez nem opció mert nem mernek hozzányúlni meg a kézügyességük sem optimális és HA nem indul akkor ők is összeomlanak mint a gép... -
clon
senior tag
Én is vettem használt notebookot DE amit leírtál az gyakorlatilag közel lesz a 150ezerhez és HA "csak" 125ezer akkor már a garanciális jobban megéri (persze ha lehet érvényesíteni a garit) - azt is érdemes belekalkulálni, hogy egyre több a beépített akkus és szerelőablak nélküli notebook amit sokan otthon nem bontanak meg (a pasztázásról ne is beszéljünk).
Én újonnan vetten gamer notebookot 2017-ben és a mai napig használom elsődleges gépnek így bizony van egy szint ami esetén egy hosszútávú befektetésnek megéri az új notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Filmvilág
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged