Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz
Cimi+Csabi #69 üzenetére
Ilyen témaidító hozzászólás után szerintem ne is várj sokkal jobbat. A részecskegyorsító amúgy nagyszerű találámány, regeteg hipotézis megdölt és mégtöbb született 1-1 kisérlet kiértékelése után. A kutatási eredményeket elég sok tudományág tudja hasznosítani, nem csak kedvtelésböl dolgoznak a fizikusok. A szubatomi részecskék működésének feltérképezésével jobb vezetőket, jobb félvezetőket is lehet gyártani. Az ütközések energiaátmeneteit vizsgálva pedig jobb hatásfokú enrgiaforrásokra is bukkanhatnak, vagy a régi technológiákat tökéletesíthetik és segít megérteni a világegyetem működésést és a születését. A legtöbb egyetem szokott kirándulást szervezni Cern-be, ott megnézheted hogy nem egy veszedelmes szerkezet és nagyon szivesen mesélnek a működéséröl és az akutális kutatásokrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest