Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
Köszönöm!

Igen kicsit rövidítettem.
Holnap dagasztok majd újra most 9 bucira valót fogok csinálni a hétvégére. Rendelek Mercatotol Vigevano Vesuviot, nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Nagyon sokan dicsérik, ki akarom próbálni én is.
Olvastam hogy az Allegrotol is lehet rendelni, lehet kipróbálom azt is. Bár az 5kgos Saccorosso itthon 5000ft, annyira nem vészes. 25kg-os zsákkal nem merek venni nehogy egy idő után bogaras legyen vagy nem tudom.
Kellene valami megoldás amiben a lisztet jól tudom tárolni. Gondolom a zsák azért jó mert szellőzik benne valamennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap dagasztok majd újra most 9 bucira valót fogok csinálni a hétvégére. Rendelek Mercatotol Vigevano Vesuviot, nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Nagyon sokan dicsérik, ki akarom próbálni én is.
sz.zs.