Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
hangszigeteles-kerdes elnapolva; visszamondtak az alberletet.
-
piqla
őstag
sracok
esszel, esszel..
nincsenek millioim... 55 negyzetmeteres lakas, majd lemerem kb mekkora nagyszobaval..
nem kell ide hi-end hangszigeteles, kiveve, ha nem fizetitek ki nekem
szoval... megkerdeztem elozo tulajt, allitolag jo vastag falak vannak.. persze panelnel minden atertekelodik. sajnos, lefele
szoval egy diak fejevel es penztarcajaval gondolkodjatok -
piqla
őstag
a kulcsot marcius 15-en kapom meg; akkor csak egy-ket szekreny, alap butor lesz benne, lefenykepezem nektek az egeszet, es akkor majd okosabbak lehetunk; ha mar sikerult ennyi hozzaszolast kivaltanom
-
piqla
őstag
amint lesz fejlemeny, kepekkel jelentkezem
-
piqla
őstag
koltozni csak jovo heten fogok, eddig csak megnezni voltam a lakast.. de megsem ugy akarnek bemutatkozni, hogy atjonnek, ugyan halkitsam mar le a Santanat, vagy akarmi mast...
koszonom a sok jotanacsot, megyek tescoba, hatha van 5000*5000 darabos tojastartojuk -
piqla
őstag
válasz
kapcs-ford #418 üzenetére
aaaaa, nagyon messze vagyok en mind anyagilag, mind hozzaertesileg az egesztol..
tenyleg nem uvoltetni akarom, nem is nagy durranasrol van szo; 5*15,1*45 wattos szettrol, szoval ha akarnam sem tudnam kirobbantani a falat... de azert remelem ertitek
a melynyomo ala tennek par puha reteget (torulkozo) , a szatellitekre viszont nincsen otletem
-
piqla
őstag
sziasztok!
nem tudom, hogy jo helyre irok-e, de nem talaltam megfelelobbet..
szoval:
megyek lakotelepi hazikoba (nem a tizemeletes kiadas, hanem a teglatest alaku ot emeletes fajtaba) es a nagyszobaban helyeznem el kedves hangfalszettem. a fal masik oldalan azonban a szomszed haloszobaja van; es mivel jo a lakas, a kozlekedes is, csendes a kornyezet is... szoval nem akarnek elso nap kirakva lenni; viszont zenet sem fulesen szeretnem hallgatni este 11 ora utan. nyilvan nem uvoltetni akarom, de azt sem szeretnem, hogy a winampomban a 10%os volume-nel kopogjanak, hogy na kuss..
ki mit tudna ajanlani zajcsokkentesnek? mondjuk valami hangelnyelo faliszonyeget nem forgalmaz az ikelya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest