Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #483 üzenetére
Ezt most nincs energiám elmagyarázni...
Természetesen, ott dolgozik! -
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #481 üzenetére
Miért? Van aki egyböl a fázioltogatással kezdi a szakmai gyakorlatát?
-
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #449 üzenetére
Eredetileg zenész a végzettségem (bőgő), és a suliban a gyakorloterem falára többszáz tojástálcát felküldtem. Ettöl nem volt olyan érzésem, mintha pont a budiban gyakorolnék
De a lakás azért más
Szerk: Ezeket a képeket nem értem! Miért pont ilyet, és miért pont tojástálcára?
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #449 üzenetére
Elmehetnél lakberendezőnek.
Nekünk nem tetszik. -
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #447 üzenetére
Ugy látom, még éretlen vagy egy saját lakásnak még csak a gondolatára is!
-
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #445 üzenetére
Valoszinüleg tojástálcákat sem raknék fel a nappalim falára! A legujabb csajozostapéta mi?
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #434 üzenetére
De az mégjobb lenne, ha egy lyukacsos lapot tenne a fal elé. és közé pedig közetgyapotot...De maradjunk a realitások zalaján! Ha jol emlékszem egy lakásrol volt szo, nem studiorol. Ha pedig lakás, akkor csak éssze mindent! Én biztos nem vennék igy el a térböl, ha lenne végre egy lakásom
ßigya #436: Nem beszéllek le a Show-rol, de szerintem nincs sok értelme. Egy utvesztö az egész. ''Üvölt a Kiállitás képei, meg a Carmen suite mindenhol.'' Az a helyzet, hogy egy rendszert, csak ismert felvétellel tesztelhetsz igazán. Amig nem hallod rajta azt, addig nem tudsz viszonyitani. De ha esetleg Te egy rossz felvételt viszel, akkor az lehuzza a terméket, amit nem csak Te hallgatsz. Tehát, én hülye lennék beleengedni a hozott anyagot a cuccomba, egy kiállitáson... De azért érdekes!
piqla #442: Csak nem drága? -
commanDOS
senior tag
válasz
kapcs-ford #425 üzenetére
vannak persze, akár még valami poénos, egyedi dolgot is kihozhatsz belőlük, és tény, hogy jól bevált dolog. kartonra felragsztod, vagy akármi, fel a falra, és kész
nagy felületre meg tényleg neccesek ezek a cuccok ár tekintetében
de aki pl stúdió építésre adja a fejét és pénze is van, annak ez sz.tem tuti befutó.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
kapcs-ford #418 üzenetére
aaaaa, nagyon messze vagyok en mind anyagilag, mind hozzaertesileg az egesztol..
tenyleg nem uvoltetni akarom, nem is nagy durranasrol van szo; 5*15,1*45 wattos szettrol, szoval ha akarnam sem tudnam kirobbantani a falat... de azert remelem ertitek
a melynyomo ala tennek par puha reteget (torulkozo) , a szatellitekre viszont nincsen otletem
-
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #417 üzenetére
Vannak szép dolgok!
Azért jegyezzük meg, hogy az első pár koffer az fénypult. -
pweisz
senior tag
válasz
kapcs-ford #400 üzenetére
Ahol magas a visszaverődés ott pont fordítva kéne hogy legyen,vagy arra gondolsz hogy difuzan verődik vissza, erősen szoródva, akkor értem, logikus a dolog.
-
pweisz
senior tag
válasz
kapcs-ford #395 üzenetére
mért van nagyobb térre szüksége? De tényleg, erre kiváncsi vagyok.
-
pweisz
senior tag
válasz
kapcs-ford #393 üzenetére
Nem teljesen értem hogy a 240W-osnál a 30W-os mért szólna szebben, a teljesítménynek a hangminőséghez semmi köze. Egyébbként persze szólhat szebben, ha a hangfal paraméterei ezt lehetővé teszik.
Itt megintcsak nem értem hogy jön a képbe a 240W. Lehet velük kompenzálni a gyártók zsebében a kismenyéségű összeget nagyobbraPersze hasznos dolgok ezek.
-
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #376 üzenetére
Hali!
Biztos jó, meg érdekes volt!
Viszont a link az tuti? Nem mélyedtem bele, de nem találtam sok mindent... -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #369 üzenetére
Lionel Richie pedig csak Shure broadcast mikrofonokba volt hajlandó beleköpködni.
De hallotam olyanról, hogy a riderben szerepelt egy digit pult ami egy db volt Mo.-on az beinstalálva stúdióba. -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #370 üzenetére
Hali!
Hogy értve? Pozitív/negatív dolgok, vagy mi az a motyó amit meg lehet venni tőlük?
DiBox-ot, pont
És azt is szinte csak fantom tápról hajtva... szvsz
Sajnos szoktam Behringerrel dolgozni, és a pultjaik nem valami jók. De ez is olyan, hogy mire kell. Pl egy karaoke bulira pont elég, de másra nem szívesen kötöm be.
Erősítőit nem hallottam, effektjeit, EQ-t nem hallottam MÉG.
Mostmár csinál fényes dolgokat is. Ez meg egy olyan dolog, hogy max a vezérlőnek a logikáját tudják elcseszni (programozás, futások...), a végeredményt egy valamilyen lámpa fogja produkálni. (ez utóbbi meg biztos nem Behriger lesz) -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #369 üzenetére
Azt akartam kérdezni hogy mi az ami jó és rossz a Behringer márkában?
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #367 üzenetére
Köszi!
-
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #364 üzenetére
üü, jah vizsgaidőszak vazze, tudtam, hogy valamit elfelejtettem...
De komolyan, sajna szivattak ma is melóban, most értem haza, szal holnapi programozás gyakorlat kimarad, holnap megint meló, este elájulás, kedden matek ZH, ha ez sem sikerül 2 évre eltíltanak minden felsőoktatási int.-ből... -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #360 üzenetére
Igen, gyakorlatilag.
Sok sikert! -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #358 üzenetére
Fader állt. a húzó a pultoknál. Vele szabályozod a csatorna hangerejét.
Dj pultnál van csatorna féder ill crossfader. Az utóbbi a két (vagy több) csatorna közötti kereszt ''keverést'' biztosítja.
pontosan mire vagy kiváncsi? -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #344 üzenetére
hm... De van!
Valszinű kimegyek pénteken, vagy szombaton ''Bécsiába'', majd ott körülnézek rendesen.
Csakhát még ötlet sincs milyet... Terratecnél lejebb nem akarok menni...
Arra gondoltam USB-set veszek, mert akkor USB-t egyszerűbbb hoszabítani mint a Coax-ot, és talán kisseb a zajt kapar össze a kártya. -
PapaMaci
őstag
válasz
kapcs-ford #337 üzenetére
Én a SpecraLab -ot szoktam (néha) használni. Amugy a media player -ben van egy ''képi magjelenités'', ami egy tök jo scpoe
-
dabadab
titán
válasz
kapcs-ford #337 üzenetére
A phont nem nagyon hasznaljak, helyette dBA van.
dBA annyiban kulonbozik a dB-tol, hogy eloszor a hangot ateresztik egy filteren, ami ugy nagyjabol szimulalja az emberi ful erzekenyseget. -
Bigya
őstag
válasz
kapcs-ford #335 üzenetére
Az előző hsz.-okban linkeltek azok nem kizárólag erről a két témáról stól, de talán ott is vannak hasznos dolgok, olvastad őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest