Hirdetés
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én úgy gondolom inkább a minőség volt a fő szempont a tervezésnél, de nyílvánvaló, hogy design is került bele kevés.
Ha már itt tartunk, akkor: lehet venni olyan dobozt (talán B&W, de nem emlékszem) aminek van egy kúp a tetején. Úgy tűnik, hogy tök véletlen szerű helyen van. ráadásul valami kemény tömör fémből. Nah ez jól néz ki. Pedig állítólag a doboz sarkain, oldalán keletkezett nem kívánatos hullámokat oltja ki, elkerülvén ezek interreferálását, ami (állítólag) zavaró.
Szóval amíg nem hallotuk, addig sztem maradjon csak érdekesség!
CommanDOS ez neked is
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Mondjuk szerintem ez valami cégnek valami referencia cucca lehet, hogy hát ilyet is tudnak meg minden. Szerintem ez nem csak hangerőt tud hanem minősége is valószínű jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest