- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Szevasz!
50 ezerből gyakorlatilag semmire se futja sajnos. Ha van az eseménynek bevétele, és mondjuk nem heti kétszer hanem havi 1-2 alkalommal van, akkor én mindenképpen a bérlésben látnám a megoldást.
Innen indulunk kb:
https://www.thomann.de/hu/the_box_pa_12_dsp.htmValami ilyesmi kéne kettő, hozzá statív, illetve mindkettőnek ki kell kábelezni áramot illetve jelet amihez nem árt egy egyszerű kiskeverő. Szóval 150 ezer alsó hangon újonnan.
A probléma az az ilyesmi használt motyóval hogy szerintem amit ilyenből eladnak az le van már harcolva.
Fel tudok ajánlani szerintem két darab Garry Joy-t, hirdettem sokáig, de elég csúnyák, látott némi sört meg rengeteg port az idők során. Koros, de fa hangfal, szól valahogy, viszont ahhoz kéne még valami 2x2-400W castone/siva/ágota/stb régi végfok egy végfok, szintén két olcsó állvány, valami hangfalkábelezés meg kiskeverő.
Egyenlőre ennyi. Fejtsük még ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest