- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz
rootkiller #1969 üzenetére
Csomó kiállító (Chromasound /RCF,EV,Digico,Meyer,Avolites/, stb.) azért nem jött ki, mert a Hungexpoval, mint "szolgáltatóval" volt problémájuk. Ezt konkrétan az Elimextől, és SafeCasetől hallottam, a többiek gondolom nem merték
Egyébként ha ezt nem tudja az ember, tényleg elég szar volt. Viszont, most a kisebb cégek is kaptak / nagyobb standot kaptak. AVL Trade, Vizuál Tipp, stb. Szerintem Tompó Attiláék is nagyobb helyet foglaltak, most voltak meghallgatható Nextek stb.
Illetve úgy vettem észre, hogy több interaktív dolog volt, mint eddig (mindenki aki forgalmaz fény/hangpultot, az rakott ki kipróbálhatót stb.). -
Petyás
tag
válasz
rootkiller #1969 üzenetére
Valóban gyenge volt az idén.
De én ezt érzem, mióta átkerült a Hungexpo-ra.
A legjobb talán akkor volt, amikor a szétszedték hangos-halk csarnokra (még a SYMA-ban) és volt külön koncertes terem 3-4 nagyszínpaddal, fényekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest