Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Matheus
csendes tag
Kösz a segítséget. De egy újabb kérdés merült fel bennem. Létezik Altec 321 is, és tesztedet elolvasva nekem jobban tetszett. Sajna drágább is kb. 20000 HUF.
A kérdés pedig: mennyire befolyásolja a hangkártya a hangfalak teljesítményét, mivel nekem alaplapi integrált van. Ha jelentősen akkor lehet, hogy ebbe is beruházni kéne.
Akkor már más a felállás.
Digitális kimenetre nem tudsz véletlenül vmit, ''jót'' amit még kapni is lehet és nem kerül egy vagyonba? -
Matheus
csendes tag
A következő gondom van:
Ma délután bekapcsoltam a gépem és a hangszórókból (Jazz Vision) egy deka hang nem jött ki. Kipróbáltam mindent. Nem a hangkártyával van gond, fülhallgatóból jött hang. A hangfalakra rákötöttem a walkmanem, semmi. Bekapcsolni betudom. Ha hangerőt változtatom csak halk pattogás jön. Elvileg ha maxra viszem zúgnia kéne, de semmi.
Ha van valakinek vmilyen ötlete mi lehet a gond az írjon, nagyon megköszönném
Ha javíthatatlan, akkor kéne helyette másik. Na itt is gondom van, mert nem nagyon vagyok járatos hang dolgokban, és nincs is túl sok pénzem kb. 10000 HUF.
Ha egy kicsit erőszakos vagyok, akkor az öcsémet meg tudom vágni.
Kérdés adott: milyen hangfalat. stereo vagy gyűjtsek 2.1-re
Nem kell nagy hangerő, lényeg, hogy szépen szóljon és a mély hangok is jól szóljanak (zenehallgatás (rock, klasszik rock,stb.), játék (főleg szimulátorok))
A segítséget is előre köszönöm
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest