- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyobag
csendes tag
cső! a probléma a következő: a kedves bátyám imád vmw kiterjesztésű videókat nézni
, de valahányszor a médija pléjer (most aktuálisan 10-es vacak) megnyílik, recseg az egész már pár windózrendszer óta. gondoltam hangkarira, de azóta betettem egy 7.1 SB-t, de a recsegés nem szűnt meg. és ami érdekes, Mplayerrel símán lejátszhatók ezek. a probléma csak a steames, médija pléjerrel megnyíló videókkal van! valami tipp a megoldásra, vagy amegkerülésre??? -
Sanci666
csendes tag
Probléma megoldva...
-
Sanci666
csendes tag
Hello mindenkinek!
Lenne 1 nagy problémám...
Barátnőm számítógépén a windows xp-t újratettük,minen szép és jó,kivéve a hangot.
Felismerte a hangkártyát( ami Asus-alaplapi integrált),driver is felment hozzá,később leszedtem az Asus honlapról a legújabb drivert hozzá,fel is kúszott szépen,kiírta,h sikeresen telepítve,használatra kész.
Közben meg mégsem jó.Ugyanis a vezérlőpultban a hangoknál azt írja,hogy nincs hangeszköz.
Amikor pedig winampban zenét próbálok lejátszani a hibaüzenet:
Bad DirectSound driver.Please installl proper drivers or select another device in configuration.
Error code: 88780078
Valami 5let?
Légyszi ha tudtok segítsetek!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Update 02.02. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, de valahányszor a médija pléjer (most aktuálisan 10-es vacak) megnyílik, recseg az egész már pár windózrendszer óta. gondoltam hangkarira, de azóta betettem egy 7.1 SB-t, de a recsegés nem szűnt meg. és ami érdekes, Mplayerrel símán lejátszhatók ezek. a probléma csak a steames, médija pléjerrel megnyíló videókkal van! valami tipp a megoldásra, vagy amegkerülésre???