- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
válasz bigrock #17991 üzenetére
Szuper, Köszi. Ez hasonló "riportot" mutat mint, amit nekem a Digi küldött, csak ugye látom a belső IP-ket. Tesztelem ...
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz xxxx.x #17985 üzenetére
Ok, de a kérdés az, hogy hogyan figyeljem? Router rendszernaplója nem tud ilyet (szerintem) ...annyira nem vagyok szakértő ...
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
Sziasztok,
Adott egy Escam Qf518-as kamera. Wifin kapcsolódik a routerre, fix IP kiosztva, portok átirányítva. Remekül műküdik, iCSee app üzeneteket is küld cloudservice nélkül is. Egy gond van, valószínűleg meghekkelték a kamerámat, ugyanis a Digi DDOS támadásos leveleket ír egy ideje. Ezzel együtt jár a net szakadozás is, amit eddig nem kapcsoltam össze, de ahogy lekapcsoltam a kamerát megszűnt minden szakadozás és nem jön levél sem.
A kérdés az, hogy "hogyan tegyem vissza" a hálóra? Kapott egy gyári visszaállítást, fhn/jelszó páros eddig is be volt állítva. Változtattam DDNS címet, router jelszó, Wifi jelszó, wifi hálózat név..... Ha egyszer megtaláltak van rá esély hogy mindíg így lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest