- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Te sem nézed gyakran a topikod... Kérlek írj e-mailt, ha kell valami, mert nincs értestőm, és nem nagoyn érek rá manapság.
-
Cs_Laci
senior tag
Amúgy este kaphatsz fotót, de hangsúlyozom, ha kell, akkor gyorsan le kell rendezni, mert nagoyn nincs időm (Lásd Cs_Laci végső kiárusítása topik..)
-
Cs_Laci
senior tag
Van egy ASUS A7V8X-X alaplapom. Elszállt rajta valszeg egy stabilizátor rész, ezért állandóan újraindul. Vicces, de egy Win XP telepítést kibír !!!
Van egy 40gb-os Vinyóm. tökéletesen működött, de egyszer 2 percre leszedtem az elektronikát, rátettem egy másik vinyóra ami nem volt jó, és elektronika hibára gyanakodtam, de nem ment vele, visszatettem erre is, és nem látja a BIOS. Felpörög, meg minden, de nem.
Mindkettő majdnem működik, semmi külsérelmi nyom.
Van egy CD íróm is, ami hibátlannak néz ki, felpörög, kinyílik, DE nem látja a CD-ket.
Vinyó helyett van egy olyanom, ami 60 GB Western Digital, és Bad sectoros mint állat (40 GB jó belőle) de amúgy megy, és mint ilyen külsérelmi nyom mentes.
Vagy vane gy 80-as vinyóm, amim felpörög, de kerreg, és hiányzik egy PIN az IDE bemenetében.
RAM-om, VGA-m nincs.
Lap + Vinyó 4K, ha a WD kell, akko 5K CD 1K.
De tippem sincs hogy oldható meg az átadás, és Vasárnapig meg kell oldani, mert elutazom külföldre minimum fél évre..
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
ROSSZ lapot keresek 2400+os athlonhoz, 256-512ddr-333-400 ROSSZ
ROSSZ vga (9800pro vagy v.mi hasonló)
és ROSSZ vinyót (40-80GB)!
Nem akarok átverni senkit a hardverrel!!!
KÜLSÉRELMI NYOM NE LEGYEN A DOLGOKON!
az egész dolog max 14k-ét érne meg nekem!!
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest