- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
Sziasztok!
Nekem hasonló problémám van, nagyon halk a mikrofonom. 64 bites Windows 7-et használok, integrált hangkártyát (alaplap: ASRock 870 Extreme3 rev2.0), a mikrofon pedig egy headseten van: Thermaltake TTeSports Shock. Teamspeak-en és windowsos hangrögzítővel is próbálkoztam már, mindegyiken nagyon halkan hallatszom ezen a mikrofonon keresztül. Vezérlőpulton belül a mikrofon hangerejét 100%-ra raktam, a boost-ot viszont nullán hagytam, mert egyébként nagyon gerjed, amellett, hogy még ekkor is rettentően halk. Hangkártya szoftverében is 100%-on van a mikrofon. Újabb hangkártya drivert nem találtam (ASRock honlapjáról töltöttem le: 3/25/2011).
A headsethez nincs driver, legalábbis én nem találtam.Teljesen tanácstalan vagyok....
Van valakinek esetleg valami ötlete?Köszönettel,
Luki
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Szólánc.
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Formula-1
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest