- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
üdv. esetleg felbontást lehet növelni valahogy? regedittel nem találtam semmit.
előre is köszi.
-
maszi99
őstag
honan tudok huzni magyart nyelvet a jatekhoz. valaszoljon nekem valaki leeeeeci
Nem magyar a játékod eleve

Mert telepítésnél ki lehet választani szerintem, de ha nem akkor valahonnan tölteni kell 1-et
-
maszi99
őstag
megcsináltam a solon fejlesztéseket de a hajóimat még mindig lövi
valami ötlet?
Akkor még lehet valami eseménynek meg kell történnie
, de hogy mi arra pontosan nem emlékszem. 
Azt tudom hogy automatikusan utat enged, és átvezető videó is lesz
-
sancikakod
csendes tag
honan tudok huzni magyart nyelvet a jatekhoz. valaszoljon nekem valaki leeeeeci
-
steveistvan
tag
-
maszi99
őstag
igen magyar
Úgy is van ahogy leírtam

-
steveistvan
tag
Ha jól emlékszem akkor eleinte kerülni kellett a bázist, majd 1 idő elteltével, bizonyos szintű fejlődésünk után megnyitja kapuit.
Technológiai fejlesztéseket kapunk amiket ki tudunk aknázni, és a bázis is erős bástya lesz rendszerünknek.
Magyar nyelvű a játékod?
Mert elég részletes segédlete van, amit elő lehet hívni.
igen magyar
-
maszi99
őstag
oké de itt mit kell csinálni?
itt van az a solon bazis és ahoz kaptam valamit de nem tudom pontosan hogy mit és hogy hasznaljam.
Ha jól emlékszem akkor eleinte kerülni kellett a bázist, majd 1 idő elteltével, bizonyos szintű fejlődésünk után megnyitja kapuit.
Technológiai fejlesztéseket kapunk amiket ki tudunk aknázni, és a bázis is erős bástya lesz rendszerünknek.
Magyar nyelvű a játékod?
Mert elég részletes segédlete van, amit elő lehet hívni.
-
steveistvan
tag
60-70 % nagyjából, ha még jól emlékszem, de lesz egy rész amikor nagyon megvezetnek a játékban.
Teljesen máshova viszed a fő erőid, és vakon mész az üzenetre, és amikor odaérsz akkor jössz rá, hogy nagy szívás van.
Régebbi mentéseid ne törölgesd.
Mire visszarohansz ahol becsap a ménkü, nagyon kemény lesz a helyzet, és nehéz.
Jó vadászatot:
oké de itt mit kell csinálni?
itt van az a solon bazis és ahoz kaptam valamit de nem tudom pontosan hogy mit és hogy hasznaljam.
-
maszi99
őstag
miután a kariakokal szövetséget kötöttek az emberek utána levő pályán nem tudom mit kell csinálni.
és az kb a játék hányszázaléka?előre is köszi!

60-70 % nagyjából, ha még jól emlékszem, de lesz egy rész amikor nagyon megvezetnek a játékban.
Teljesen máshova viszed a fő erőid, és vakon mész az üzenetre, és amikor odaérsz akkor jössz rá, hogy nagy szívás van.
Régebbi mentéseid ne törölgesd.
Mire visszarohansz ahol becsap a ménkü, nagyon kemény lesz a helyzet, és nehéz.
Jó vadászatot:
-
steveistvan
tag
-
maszi99
őstag
Párszor végigtoltam annó, és megvan még a korongom kieggel együtt

Rengeteget elfelejtettem de ha tudok segítek
-
steveistvan
tag
-
maszi99
őstag
van itt valaki?
Van

Portalanítás zajlik éppen a lemezről, előkerült a régi korong ? -
XenHai
senior tag
-
Ornagy
tag
-
karnokd
tag
Üdv, valamiért nálam néhány felirat nem jól jelenik meg: Függőkert helyett Füőkert van. Ez miért lehet? (A nyelvi fájlban helyesen szerepel)
-
Skyer
senior tag
Felraktam vistára a játékot is nem tudok 3/4 óránál többet nyomulni velem mert : Sound System Error al elszáll az egész játék és a mentéseket sem engedi visszatölteni. Ti tudtok valami megoldást?Xp-n kivül persze.
-
beluschi
tag
-
kovacstibor79
aktív tag
-
neooen
aktív tag
-
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Létezik még a Haegemonián kívűl űrstartégiai játék! Mármint amiben építkezni, bányászni meg ilyesmiket kell csinálni, tehát nem ilyen Nexus félék! Ja, és az Empire at War is kilőve! Az sem baj, ha régebbiek! -
Darth_Revan
veterán
Na,most így,hogy ingyen játék lett a Gurunál,remélem újra feléled a rajongói tábor
Multi valaki?
-
Fido01
aktív tag
hello lenne egy kis gondom megakadtam a földiek küldetésében a 2. epizód elején ahol foglalni kell egy bolygót már átmentem a féreglyukon is de nem tudom hogyan lehet elfoglalni a gyaratosító hajóval mert ha odaírányítom a bolygóra akkor megkerüli vagy alatta megy el
-
Mathias-2120
tag
Igen! Egy Mk1 es katonai bázist kell építened és aztán azt ki is kell helyezni, mivel addig a kalózok csak jönnek és jönnek és jönnek ésjönnek....
A lan- os problémára nem tudok semmit írni! Talán a win-ba nézzétek meg, hogy jol van-e beállítva az IP címetek! -
Drizzt
nagyúr
Most kezdett el nekem tetszeni a játék, kár, hogy az első epizódot így elrontották benne, a 2.-tól kezdve már nagyon élvezetes...
-
Drizzt
nagyúr
Ehhh, bocs, már megvan

-
Drizzt
nagyúr
Valaki nem tudná megmondani, hogy a katonai bázist hogy lehet a bolygóra kitelepíteni?
Ui.: Szvsz az IG2 jobb volt talán, de ez se rossz... -
.rewerse.
tag
nyemtom.. en eredetiben veszem meg az tuti.. er annyit.. es az a 4e forint sem fog a
foldhoz vagni! foleg, hogy a coll. ed. megvan eredetiben polostul konyvestul..
-
Szaky
tag
Sziasztok!
Ha jol lattam akkor megjelent a Haegemonia: The SOLON heritage. Igaz meg nem magyarul, de kijott. Nekem is megvan mar, csak meg nem volt idom felrakni.
Probalta mar valaki? Milyen?
-Szaky- -
Gazda
csendes tag
Ha jól emlékszem még van egy másik feladat is, egy MK-1-es bázis építése és addig jönnek a kalózok még akkor is ha már a bázisukat kivégezted, amíg a bázist ki nem helyezed.
-
bdav
őstag
Nekem nem jön be a gém. Valahogy ez a 3d gány elrontja az egészt. IG2 jobb volt. Viszontkétségtelenül nagyon szép.
félofF: igazán jó a panzers lesz majd. MAi napig a swine a legszebb rts, és a panzers annak a tuningolt motorját használja majd. -
Elrood
őstag
Up.
A kérdés még adott....... -
Elrood
őstag
Kérdés adott....
Mi ez a hiba?
Hogy lehet kiküszöbölni? Lanon szeretnék játszani
-
Elrood
őstag
Van egy nagy problémám.
Adott két gép, WinXp, 100-s lan kapcsolat, tűzfal kilőve, két magyar haegemonia, legfrisebb 1.07-s patch mindkettőn.
Egyik géppel szervert hozok létre. Be is jön az ablakocska. Na másik géppel próbálok csatlakozni, NEM MEGY. Akármelyik is a szerver. IP címnek egyy rakat 0-t ír és ''élérhető pályák'' címén meg kiír egy 192.168.0.?-s ip címet (?= akármilyen szám) és mellé egy rakat hülye karakteret. Rákantittok, és csatlakozás, de semmi reakció. -
casenoid
tag
ja, magyarul vagy angolul játszotok?
-
casenoid
tag
a game nagyon király
-
Peet
senior tag
Az a baj hogy nincs beta 1-es bolygó, csak 2 bolygó van összesen (+1 hold) és én a go 1 holdon vagyok.

-
LordX
veterán
Nekem is a kalózos résszel lenne gondom, nem találom én se a másik bázist.Már az egész térképet vagy 3-szor körbejártam és semmi, a kalózok meg csak jönnek. Nem mintha nem bírnék el velük, csak hát nincs kedvem ugyanazt végigjátszani velük vagy 1000-szer. Ha valaki tudja a megoldást írja ide ki légyszi!
Patch még nincs fent, lehet kipróbálom csak félek nehogy odavesszenek a pályáim.
Cheat nem érdekel, egyenlőre én szeretnék okoskodni, csak hát ez a rész elveszi a játéktól a kedvemet!
Előre is köszi a segítségeteket!

Próbáld a ''Béta Egyes'' körül...
Én azt vettem észre, hogy egyszer csak megdöglött az afelé tartó kolonizáló hajóm...
Egyébként most már csak azt a 1800Millió embert kell kiírtanom a kalózok bolygójáról, és nem megy olyan gyorsan... Addig is netezek egy kicsit..
-
Peet
senior tag
Nekem is a kalózos résszel lenne gondom, nem találom én se a másik bázist.Már az egész térképet vagy 3-szor körbejártam és semmi, a kalózok meg csak jönnek. Nem mintha nem bírnék el velük, csak hát nincs kedvem ugyanazt végigjátszani velük vagy 1000-szer. Ha valaki tudja a megoldást írja ide ki légyszi!
Patch még nincs fent, lehet kipróbálom csak félek nehogy odavesszenek a pályáim.
Cheat nem érdekel, egyenlőre én szeretnék okoskodni, csak hát ez a rész elveszi a játéktól a kedvemet!
Előre is köszi a segítségeteket!

-
LordX
veterán
Nézzétek meg a Béta III bolygót is! Egy kb 2x-es Föld méretű Balaton van rajta

-
Dr.Burn
őstag
Hellosztok nekem is nagyon tetszik a gém de lenne egy kérdésem ''Hány képzettsége lehet maximum egy hősnek?''
-
Ploszi
senior tag
az a gond, hogy lehet vmi miatt bug-os az én verzióm, mert már többen panaszkodtak hasonló gond miatt! pedig mán felraktam minden patc-et. lassan patc-work lesz az egész! lehet hogy most kéne újraindítani a küldetést, mert közbe raktam fel a javításokat

-
Elrood
őstag
Valahogy már átvittem azt a pályát, van megoldás csak nem emlékszem mit tettem
Körülményekre sem emlékszem -
Ploszi
senior tag
-
Elrood
őstag
Nem emlékszem már rá.
Nincs egy bolygó ami az övék?
Megnézték minden ugró kaput, minden naprendszert? -
Ploszi
senior tag
valakinek van ötlete, tapasztalata a II küldetés kalózírtás részében? mert 1 kalózbázis megtalálok, de tovább jönnek és hiába keresek másik központot

-
Deadeye
csendes tag
Kár, hogy nincsenek rajta az autópályák, meg a vasúti sínek.

-
Sidaries
őstag
-
gyozi
aktív tag
-
LordX
veterán
Nekem is tetszik a játék, csak egy kissé bonyolultnak találom, pedig az IG1-2-tőt is kijátszottam. Már a harmadik küldetésben, (amikor a Mars körüli űrbázisokat kell kínyírni) nem tudok normálisan gyártani, pedig pénzem is van meg munakerőm is, mégis, ha legyártok egy-két csapat vadászt, akkor egy idő után nem tudok többet gyártani! Mért?
Mert csak egy maximum számú csapatod lehet. (nem hajód) És ez technikai szinttől függ (olvass kézikönyet, hivatalos honlapot, stb.)
-
greg214
tag
-
gyozi
aktív tag
Nekem is tetszik a játék, csak egy kissé bonyolultnak találom, pedig az IG1-2-tőt is kijátszottam. Már a harmadik küldetésben, (amikor a Mars körüli űrbázisokat kell kínyírni) nem tudok normálisan gyártani, pedig pénzem is van meg munakerőm is, mégis, ha legyártok egy-két csapat vadászt, akkor egy idő után nem tudok többet gyártani! Mért?
-
launcser
senior tag
cyad majd add már oda a gamét
tedd ki ftp vagy valami
kell!
-
Elrood
őstag
Egyébként kinek, hogy tetszik a játék?
Hibák, amit nem kellett volna belerakni, ami hiányzik, stb -
Elrood
őstag
A #2-s hozzászólásomban látott háttérkép:
http://www.freeweb.hu/cyad/wallpaper_hegemonia_02_1024.jpg
Nézd az űrhajó mögött lévő bolygót. A Domborzat tükrözve van, de nagyon látszik
-
Ploszi
senior tag
szerintem is jó a game, már vagy fél éve nem játszottam 1 játékkal 5 percnél többet, ezzel azért sikerült 1-1 órát

-
Bocha
HÁZIGAZDA
Haeg rulz!!

Szerintem nagyon jó, hogy vannak VILÁGSZÍNVONANÚ magyar játékok, és a készítők gondolnak a magyar játékosokra! Pl. a DS amikor megjelent olyan 17000 körül volt, haegből a collector's editon kerül 12000-be... A könyv, amit adtak a collectorshoz szintén egész jó, bár azért nem a legjobb. A poló nagyon jó minőségű, Fruit of the Loom
, szóval márkás
.
Szóval csúcs game, meg minden, ez a bolygó meg marha nagy
-
Ahhoj
aktív tag
KIIRÁLY!!

-
Elrood
őstag
Azért rendes volt tőlük, hogy kis hazánk domborzati rajzát belerakták

-
Elrood
őstag
Ez VALÓBAN a játékból vett felvétel.
Nagyon meglepődtem mikor megláttam.
EDEN III volt a bolygó neve
-
Egon
nagyúr
Ha jobban megnézem, még Vác is látszik a képen...

-
emvy
félisten
Hát ez tuti!

-
Elrood
őstag

Ez pedig egy hivatalos háttérkép volt. Ki van vágva és átvan fordítva.
Itt mégjobban látszik
Ez az angol HEGEMONIA -
Elrood
őstag
Azon kívül, hogy nagyon jól sikerült a játék (bár irányítással vannak gondok), észre vettem egy érdekes dolgot

Remélem még látszik. Na minek néz ki az a kis darabka?
Ha nem látszik itt van nagyban:
http://www.freeweb.hu/cyad/jooo3.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Temu
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest