- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Ooooooooooooops, a 31. hozzászólás után reagűltam, bocs..... De nem lapoztam tovább, csak késztetést éreztem hozzászolni, bocs.... Vazze!
-
Isten
tag
Lehet, hogy nem vagyunk Grál-lovagok, de azért látatlanban nem kéne letenni - mindenkit.
Há nem is Grál-lovagok vagyunk, én például Gorvik paplovag vagyok!
Hát Kedves elvagyok, hogy feltételezhetsz ilyet rólunk, tényleg olvasd el a topicocat és rájössz, hogy itt nem ''bűnözők'' vannak, és csatlakozom ahhoz az elöttem szóló véleményem, miszerint semmi ilyen környezetet nem biztosít a prohardver, sőt!
Localhost, kedves ismerősöm (csak telefonon és fórumon érintkeztünk), felvilágosított, amikor egyszer Warez (!!! ) témában kértem felvilágosítást, és megoszonta, hogy ez itt nem az a hely, ugynis ez az index-nek az egyik kiadvány, nem tudom, biztos csak online, de ilyen szinten ''le vannak korlátozva'' az itt megszólalók, arról nem is beszélve, hogy vannak házigazdák, akik egy topicért felelősek, és ha olyan kétes témát indítanának, mint egyszer azt én tettem, törölnék a témát!
Remélem nem voltam durva és nem hiszed azt, hogy puncsgép vagyok, de tényleg nincs igazad, amikor aszondod nem mindenkire, csak általában, hogy vannak ''bűnöző'' vagy ''álszent'' tagok is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest