Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki segítene?
120W SuperVooc töltő kellene ehhez mindenféleképpen ha 120W-al akarom tölteni vagy bármilyen GaN töltő megfelel, ami tud 120W-ot? PD, QC bármi amire figyelni kell hogy tudja?
Köszönöm -
enginev3.0
félisten
válasz
Emericus Max #15 üzenetére
Nekem 3 éve van GT 2 Neo
Hibátlan, imádom, de már cserélném, csak most már megvárom minden gyártótól az új szériát ha már fellépnek 6000mah fölé, remélem január körül már elérhetőek lesznek -
-
cs.zs.
veterán
válasz
Emericus Max #15 üzenetére
Többszázezres cuccoktól el is várhatjuk hogy jó legyen, nem?
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Azért ez jobban tetszik, kicsit komolyabb, az a felirat a kameraszigeten is, feldobja.
-
-
pusszycat
nagyúr
Ez tetszik ebben a narancs színben, a szobám is narancssárga. Passzolna hozzá.
-
CsakÚgy
friss újonc
Ezt jó durván odatették ám, jól néz ki, bár ez szerintem kellően inog, ha épp csak valamit meg akar nézni az ember emelés nélkül a kijelzőn. A 12 dizánja jobban bejövős számomra.
-
hupisom1
tag
Realme GT 6 T van nekem 141.000ft volt ennyiért nem találtam ilyen kijelzővel , ekkora akku-val , és egész jó kamerával telefont , volt jó pár telóm de ez jelenleg kielégíti egy mezei felhasználó minden igényét
-
yanna
addikt
Kívánatos az az akksi.
-
h4h01
senior tag
Azért a háttérképet picit túllihegted ám
..
Mindenesetre nekem tetszik ez is! Az a szürke, azzal a kicsit bronzos kamerakerettel jól néz ki..
De ezt meg biztos a cupra autóktól nyúlták, vagy a tesztben most kiment Ulefone Armor-tól..hihhetetlen, aludni se fogunk tudni annyira dühösek lettünk így hinnye -
cs.zs.
veterán
válasz
SkyLine3000 #5 üzenetére
Pedig tökre egyedi és új, sosem látott dolgok
(ettől még simán lehet szép jó az eszköz) -
SkyLine3000
addikt
Én nem látom, mi ebben az egyedi? Ugyanolyan,mint akármelyik másik. A kamerasziget konkrétan Xiaomi. Mondjuk a 13.
-
Szilágyi84
senior tag
Kár , hogy az ilyen egyediek hozzánk nem jönnek, meg amúgy a márkáért is kár , hogy nem foglalkoznak vele már kis hazánkban . Xiaomi,Honor ,OnePlus mellett igazán életképes volt .
-
nicu71
addikt
Hmm, nagyon baba👌
-
cs.zs.
veterán
Szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest