Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Lootoltam egy racing jacketet meg leather pants-ot
Ezt soha az életbe nem fogom tudni eladni ugye ? Csak akkor lehetne adni ha a játék dobja mint item ?? -
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem is csalódás. Ez hogy akármit építek le tudják bontani.... Nyáron elkezdtem Arma2 Dayz-z ni úgy hogy enm tudtam mi az, csak annyit hogy túlélsz vannak szétszórva fegyverek kaják satöbbi, látsz valakit 70% h megöl. De nem... ott Építek autózok csapatba verődök helikoptert veszek ha sok pénzt farmoltam ... Sajnos itt mire találok egy pisztolyt 5x megölnek és az esetekben 6 szor úgy történik hogy egy troll csapat csinálja... Nagyon nagyon remélem hogy amiket még annó beígértek minél hamarabb belerakják, mert most nincs sok kedvem felmenni azért hogy 100% nem találok semmi fegyvert..

-
Evome
senior tag
Patch Notes:
*Bandages and First Aid Kits no longer heal vehicles when used from the trunk
*Reduced the amount of stacked ammo that can be found in the world. Finding a full magazine worth of ammo will be very rare.
*Adjusted the amount of durability lost on worn equipment when killed.
*Adjusted the amount of durability lost when firing weapons. Changed some input mapping data which may reset some edits done to InputProfile_user.xml if they player has edited them.
*Speculative fix for large latencies when players dismount vehicles.
*Fixed additional cases of poison gas persisting after leaving a Battle Royale match.
*Adjusted toxic gas damage. adjusted some server configurations to improve overall server performance.A mostani 250 megás uppocska

-
Evome
senior tag
Igen tudom
Pont azt linkeltem oda be !!!
Csak egy kuki még egy stream-ben mikor nem volt game, azt mondta hogy ez lesz majd a veteményesNekem sokkal jobban bevált hogy a sűrű bokrokba rakok 1-1 ládát olyan ponton amit ismerek és nem éppen sűrűn járt
Eddig minden meg maradt benne, de gondolom idő kérdése mikor akar valaki átfutni azon a bokron és HOPP NEM MEGY A KARAKTEREM, MI VAN ITT?

-
Evome
senior tag
Ez arra van hogy termelj valamit
Fellazítod a földet és ültetsz
Hát akkor ez gondolom valami bug amit lehet javítanak majd, hogy unlimited pakolható
Legalábbis egy videóban erről beszéltek róla, de most olvasom hogy "Right click the handshovel in the menu to start the placement of your super secret stash!"
Akkor a srác nem volt felkészülve az infóval

-
Evome
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Pfff
Akkor nemtom :/ így nem nagyon akarok építkezni... Nem esik jól hogy 4 órát farmolok ingame küzdök túlélek.
Nem vagyok itthon egy napot és megrapelnek.
Ha meg elköltözök a pálya sarkára akkor meg annyit érek el vele hogy 1-2 napot nyerek vele. Mert a Raiderek ott is direkt keresik az embereket!! -
Evome
senior tag
Mik azok a craftolt épület elemek amiket szét lehet lőni csapni ?
Eddig enm nagyon építettem csak most, és félek hogy úgy járok mint az a 200 shelterke amit látok hogy az ajtó már le van róla szakítva :/ -
Evome
senior tag
Hát mai termelésem 3 zombiból

200+ .45 lőszer
sniper lőszer 40~ darab
M4-hez 60 darab
shotgun shell csak 3 darab
55 METAL SCRAP !!!!!!!

Ha valaki játszik a Bonefire szerveren és kell neki lőszer adok akármennyit

-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azért pakoltak a zombikba cuccokat, mert ugye lootolhatatlan volt nyitás után kb minden, mert fullosak voltak a szerverek.. De most a bővítések után is lootolhatatlan minden

Lőszert pl zombikból a legjobb farmolni. Csak egy pár napja mint mondtam, a zombik meg lettek százalékolva és nem tudom miért

Annyira tetszett az alpha videókban az a sok sok 10-20 as csoport zombi ami random fogadta a playereket egy hirtelen kanyar után a fal mögött. Remélem azt vissza rakják majd!
-
Evome
senior tag
Milyen sűrűn van ebben a **** ban szerver restart ? Vagy loot frissülés vagy akármi ?
Tegnap este és a mai 4 óra játékom.... hát legszívesebben vissza kérném az árát...
Ma eddig csak flashlight-ot találtam és sí szemüveget.. de azt minden házban majdnem
Semmilyen meele fegyvert nem guberáltam 4 órán keresztül csak bottal hadonásztam...
Kénytelen voltam már mindenkit megtámadni hátha végre lesz valami a bogyókon és a szövet táskámon kívül
Nem tudom ezt minek írhatom le, de most ennek köszönhetően elment a kedvem az egésztől....

-
Evome
senior tag
Még jó pár nappal ezelőtt megmentek egy fütyit mert 3-4 zombival harcol egy machetével és mondom neki hogy adjon cloth-ot és craftolok neki íjat meg nyilat, mert látom hogy nincs semmije csak egy bukósisak meg a vadászkés
Gyere mondja nekem hogy várjak egy másodpercet..... és elkezd kidobálni mindent ami nála van
15 shotgun shell több mint 20 darab .45-ös (ami k**va jól jött) nyer husikák és 2 palack víz
Mondom EMBER WTF ezt most mié kapom meg ????
"Because Im an American." és futott tovább a machetével és lootolt
-
Evome
senior tag
OOOOOO igen Jackpot !!!

Benne volt a hordóba mind

-
Evome
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
PvE unalmas nekem
Nem is fogok sohase olyat nyomni azt hiszem o.o -
Evome
senior tag
Igen de nem mostra mondom a BR szerverek offline létét !!
Hanem csütörtök óta én cska egyszer tudtam az egyik szerveren karaktert csinálni de mire kész lett a karakterem a szerver vissza ment offline ba
Így a zöld kis karika ott van, hogy van ott karakterem, de egy percet se BR-eztem még
Viszont azt nem hallom örömmel hogy most offline minden, mert a fürdést most fejeztem be és legalább hajnali 4-ig ezt terveztem volna kockulni
-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ugyan úgy elérhetp világszerte mindenkinek minden szerver !!
Ha mi nem látjuk más sem !!!(#260) EnDaN : Igen haverom is mondta hogy addig mennyek míg ingyen van
De én azóta se látok élő szervert(#265) egoboy : Hír hogy mikorra várható ?
-
Evome
senior tag
válasz
dergander
üzenetére
ÁÁÁÁ
Csináltam a paladin módszert
Elbújtam egy közeli házban és logout xD .... ezt a szervert szerintem ott is hagyom mert minden alkalommal 70+ os queue van előttem :/ Másik szerveren instant bedobottTud valaki valami BATTLE ROYALE infót ? Hogy tudok játszani ? Mert az összes BR szerver offline amióta nézem, pedig a streamerek és a youtubeerek szarásik töltenek fel ilyen videókat

-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
jajj ne xDDD
Én csak próbáltam felvenni a kontaktust velük, de semmire se kaptam választ csak BLÖÖÖÖAÖAÖFAÖÖAÖAÖÖAÖÖ WAFFELBUFFALLOOOOO
Rust óta nem volt ilyen "Fuss komám vagy megrakják az ánuszod" érzésem

-
Evome
senior tag
Ma megkergetett 4 bukósisakos íjas emberke
A kapcsolatfelvétel velük ebből állt :Lö én zombikat ölök hogy dobjanak .45 munniciót
egyszer csak hallom hogy kb 2-3 ember mikrofonja be van kapocsolva és erőltetett állat hangokkal instant ordibálva csoportosan elvannak..
Mondom oké, áll a bál, elvan a gyerek
Nos a hang erősödik és 4 alak fut felém ORDIBÁLVA : PIKAAACHUUUUUUUU / DING DING DING DINGIRINGIRING / "csirke kotkodálás" / tehén bőgetés
A pillanat mikor nem merem megnyomni az f1-et hogy integessek hanem csak futok előlük mert nyíl zápor hull felém, és futok hogy megmentsem azt a 40 darab blackberry-t meg a sült nyúl húsaimat
De a hangok : WE WILL RAPE YOUR ANUUUUUUUUUUUUUUUUUUS10/10 megérte a pénzt

-
Evome
senior tag
válasz
bundásss
üzenetére
Írni lehet. De nem tudom hova ír ha ír. Mert próbáltam azt is, de utána nem láttam hogy hova jeleníti meg!!
De érted fegyvert fogok neki legalább egy f1-et vagy f2-t nyomna
F2-t nyom akkor értem hogy "nincs szándéka megölni engem" és talán nem agresszív.
Nembaj barátnőm azt mondta hozzám szól és vissza szólok ha érti ha nem lőjem le
-
Evome
senior tag
Nem úgy tűnik még nem aktív az hogy a nem recipe wipe szervereken átvihetők a receptek..
Most minden szerver saját loot-al működik...Ám most lőttem le egy srácot mert semmit se reagált arra amit mondtam neki ingame..
Körülbelül 4 emberrel találkoztam eddig senki se reagált arra amit mondok / köszönök / megkérem hogy ne közelítsen a machetével mert fejbelövöm ...Valaki segít nekem ezt kideríteni hogy mi a baj ? Mert a mikrofonon aktív, ingame megvan a gomb mivel kell beszélni, de sehol semmi reakció
-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez nem DayZ hogy minden szerveren használhatod azt amit valahol elértél
+ Vannak jelek a szervereken . Ahol recipe wipe jel ott van ott biztos nem fogod a recepteket átvinni másik szerverre... ha normál PvP ikon van és semmi más akkor a recept minden más szerveren megvan, de a loot nem megy át!! Mivel az építkezés lehetséges így a szerveren kötött a loot. Amit gyűjtögetsz és építesz az ott marad az adott szerveren és pont. Ha Recipe wipe-os szerverre mész akkor viszont ott úgy kezded mintha legelső karaktered lenne!!
Az a gond hogy túl sok embert enged be egy szerverre és így sokan vagyunk / négyzetkilóméter, és egyszerűen a tárgy reset lassú...
Ha bővül a map, vagy több szerver lesz és nem lesz mindenhol telt ház akkor javulni fog a helyzet, de addig is ez van...
Én lootoltam táskát + sisakot + 1911-est 14 lőszerrel de még playert nem öltem, csak elkergettem. Nehéz a játék jelen pillanatban de én ennek örülök
-
Evome
senior tag
Nehéz lerakni

körülbelül 10 percet sétáltam állígattam a gombokat satöbbi
Látok így íjász srácot mondom
de nem jön felém aranyosan köszön (persze én nem bírtam mert nem találtam meg a kurW@ mic gombot) és megtámadja egy umpa őt majd megvédem a srácot
jön még 1 umpa megtámadja az is őt .. mert ugye íj van nála.. azt is lezúzzuk, majd kaptam tőle íjat és pár nyilat :3mentünk túléltünk bementünk egy házba majd halljuk valaki bejön rányitunk, persze ő is hozzánk áll
Élménydús játék

-
Evome
senior tag
Gyerekek megvehető a játék

Mármint ha maradt még valaki fenn
http://store.steampowered.com/app/295110/ -
Evome
senior tag
Vannak Eu szerverek ^^ csak játék nincs -.-
-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
még +1 órát rátoltak az időzítőre ^^
Valamivel nagyon nem számoltak

De jobb is hogy nem engedik a megvételt amíg nem biztosak abban hogy nem bugol el a gyenge magyar forintunk adásvétel közben
-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
De ez lényegtelen míg a szerverek partícionálva vannak...
Nem fog Európai USA szerveren nyomni... soha de soha.. kivéve ha valami hardcore műholdas nettel direkt ez a célja!! -
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ugyan akkor jutunk hozzá mint az amerikaiak .... o.O
És pont letojják ki van többségben. Szerinted kizárólag USA szerverek lesznek ?
Ember gondolj bele hogy játszanál 230-as pingel ? -
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
demi ez hogy először 2 órát adnak hozzá letelik ... aztán megint
Omg .... már 2 órája játszanom kellene ezzel a nudlival
-
Evome
senior tag
Még 1 óra fütyikék

-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
G2A-n is meg lehet majd venni, szerintem pár órával a megjelenés után meg pár másik oldalon még, de ugyan úgy csak a steam-en keresztül tudsz majd vele kockulni
-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Amerikai ip-ről loggolsz be steam-re és ennyi ....
3 perc és 3 eurót spórolsz vele
Lehet én si ezt fogom p.q -
Evome
senior tag
Codoknál ezt szokták meg sok sok játéknál is. Nem a steam től függ hanem a kiadótól!!
Rust pl meg az Armák nem így mennek ha jól tudom... ott nem asshole aki ezt kitalálta
Még mindig ugyan azt mondom mitn eddig, 3 euró nem a világ vége, főleg hogy lassan olcsóbb lesz mint a dollár

-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Available: 15 January
This game will unlock in approximately 1 day and 1 hour
Szóval ha minden igaz holnap 19 óra körülMMmmMm nem tudom ez azt az infót honnan szedték de GAMEKAPOCS szerint 20 euró lesz és nem pedig 17-18
-
Evome
senior tag
Fegyverállomány nem annyira széles még :/
Remélem 1-2 hónapon belül lesz benne legalább 3x ennyiAR-15s
M16A4
.308 Hunting Rifle
M1911A1
.44 Magnum
M1014Ezen kívül ugye kések, fejsze, balta, machete, íj, számszeríj és lándzsa amit el lehet majd dobni

Ja és taposóakna
"Meele"- Bézbóz ütő / feszítővas / fáklya / cső darab / Gitár

Ammók:
9mm
.44
5.56mm
.308
Shotgun Shellek
Nyilak -
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nos.. fizetsz 20 dollárt
Mit kapsz érte ??
1 évvel hamarabb játszhatsz a játékkal mint aki nem fizet érte.. Ez nem elég ? Nos előnyök:
Lesz 1 év tapasztalatod ami a brand new 12 éves hadsereg ellen szerintem kincs (tapasztalat TF2 ből)
Lesz addigra 200 recepted megtanulva ami craftolás vagy különlegesebb ruhakollekciók...
Haverok 1 éven keresztül csak sírnak hogy te már nyomod a játékot ők meg csak a virágboltból letöltött minecraftban tudnak ingyen túlélni
És akkor mondhatom azt is hogy kapsz ugye ticketet meg 1-2 dolgot a 20 dolláros csomagban amit ők nem fognak megkapni mikor ingyenesen regisztrálnak a játékra!!!
Másodszor. Igen a mikrotranzakciók !!
A "battle royale" mod 1$ = 1 ticket //// nem vagy köteles megvenni, mivel elmondták hogy minden amit veszel majd a store-ban esni is fog a játékban. Lehet hogy 1 héten max 1 ticketet guberálsz össze a zombik között, de viszont arra is számolj hogy a tickettel a módban visszanyerheted a ticketet és a top 10% legritkább loot ból is kaphatsz valamit majd, ha ügyes vagy a meccsen.A többi dolog / Láda / Kosztümizáció / Kulcs amit majd lehet venni Shop-ban ugyan úgy esni fognak ingame, mint ahogy meg tudod majd venni a store ban. A biznisz az mint / megint csak a TF2-t tudom felhozni..
MvM ugye veszel 75 centért egy ticketet és esélyed van rá hogy esik valami nagyon atom cucc.. 7 ezret eladnak naponta belőle... Itt is sokat fognak eladni hidd el mert az ember oké talál 1 ticketet 1 héten vagy tegyük fel kettőt. De ha élvezi a modot nem bírja ezt kivárni és úgy van vele "Áhh csak 1 dolcsi". És pont ez a lényeg
Mocskok ezek
nem kell félteni majd őket mennyit keresnek a játékkal. -
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
40 dolcsis pakkban lesz egy Craft recept amit csak a 40 dolláros pakkból kapsz meg megjelenésig
Utána soha a büdös életben nem
-
Evome
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
200 fős szerverek lesznek (a stream szerint)
Későbbiekben amikor a világ ilyen "millió négyzet kilóméteres" lesz akkor lesz 1000 fős szerver meg satöbbi -
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát most ha 17Juró lesz ha 20 én úgyis megveszem. Sajnos beleégett a fejembe ez a játék, és ki kell próbálnom
Nem bírok 1 évet várni hogy F2P legyen 
1000 Ft-on nem akarok spúrkodni
Főleg hogy idén nincs nagyon más cím ami eddig érdekelne -
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Steam-en lesz majd megvehető az EA ? mert ugye egyenlőre még nincs ott csak infó az árakról de konkrét vétel még nincs
-
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Itt nem fognak átbugolni a bidám bidámok a falon
már ez megér 20 dollárt
nekem a kunkurenciával csak ennyi bajom van, most is azzal játszok, szeretem de ez szörnyű hogy bukok 3 óra túlélést egy fal bug miatt -.- -
Evome
senior tag
válasz
Ace owner
üzenetére
MINIMUM:
Processor: Intel i3 Dual-Core with Hyper-Threading (required)
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce GTX 275 series or higher
DirectX: Version 10
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound CardRECOMMENDED:
Processor: Intel i5 Quad Core or higher / AMD Phenom II X6 or higher
Memory: 8 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce GTX 560 series or higher / AMD HD 6870 or higher
DirectX: Version 10
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: DirectX compatible Sound Card -
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Konkurencia ? Mert van egy pár survivor játék
A NapZ -re gondolsz ? 
-
Evome
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
És azt esetleg tudod hogy hány négyzetkilóméter most a jelenlegi pálya ?
Picinek űnik nagyon mert kb 5x eljutottak egy bizonyos pontra az emberkék a stream közben.. de ez lehet a spawn miatt van
Azt tudom hogy a következő 1 évben folyamatosan bővülni fog, és nagyobb lesz mint Bács kiskun megye
-
Evome
senior tag
A szerverekről tud valaki valamit ?
A hostolónak pl lesz über hatalma ? Mert ahogy a streameket néztem ugye aki admin az pitty putty putty pritty és addolt egy m16-ost 30 lőszerrel...
Nos ez most hogy lesz? Mert ugye sok item pl ládából esik amihez a kulcsot veszi az ember vagy kiszenvedi ingame...
de akkor ha admin vagyok addolok akármilyen ruhát vagy akár kulcsot ládát és .....
Ez nagyon remélem csak a stream ideje alatt lesz és csütörtöktől ilyen házi szerveres muttyok nem lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)