-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
benfolds #163040 üzenetére
Az alvás nálam is sajnos elég rossz. A mennyiség oké, de a minőség nem.
Amúgy fáradtan is menj el. Tolj valami teát, kv-t. Aztán majd megjön a teremben a kedv, max fitnesszes lesz az edzés.
Tegnap én is hulla voltam, haza érve aludtam is egy órát. Edzés előtt szokásos kaja, edzés közben szokásos kiegek. Aztán többel szériáztam, mint amennyivel szoktam lábtolón.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged