- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Gondolom az alap alkattipusok létezését is kétségbe vonod, mert, ha nem, akkor nehéz lesz megmagyaráznod az elméleteddel, hogy miért atlétikusabb egy mezomorf edzés nélkül is, mint egy ektomorf...
Nyilván sokan kifogásként használják a genetikát munka helyett, de ettől még léteznek alapvető eltérések az egyes emberek között...
Egy átlag nő is sokkal nehezebben izmosodik, mint egy átlag férfi és bármilyen hihetetlen, ez egyrészt szintén genetika, másrészt a nemek sem olyan egyértelműen különülnek el egymástól, hogy van A férfi 300-as tesztóval, meg van A nő 20-assal...
Persze nem arról van szó, hogy nem kell megpróbálni áthágni az akadályokat, de simán van olyan, aki ugyanannyit tesz bele a sportba (bármelyikbe), mint egy bajnok és lófasz szinten nincs vele, legalábbis az erőfeszítéseihez mérten...
Nem akarok folyton Janesszel példálózni, de ő pl. kristálycukorral, bébitápszerrel meg 2 kiló kenyerekkel volt csontszálkás 75 kiló, 43-44-es karokkal és nyomott 170 kilóval... Utánacsinálod? Akkor most eldöntheted, hogy szarul nyomod az ipart vagy más a genetikád... -
adam432
tag
Pontosan. Én pl. k*rva szar fekvenyomó vagyok... de ez nem azt jelenti, h feladom az egészet.... hanem küzdök, és mindent beleadok, h jobb legyek!
(#222) KAMELOT: ha ezt a triászt produkálni tudod, lehetsz Mr.O
Egyébként az a Nasser-es kép nekem sántít... szerintem az a "before" kép gagyi, vagy optikailag látszik kicsinek, vagy a ruha teszi, de azt nem hiszem el, hogy ennyire pálcikaemberből lett egy ilyen bajnok.
Zárásként az egyik kedvenc cikkem a bb.hu-ról: jól demonstrálja, hogy milyen a jó genetika, és mennyit dob erre rá pluszban a kox.
-
Radnix
senior tag
-
Yeffy
veterán
komolyan, egy milliót rátettem volna, h te fogsz elsőként írni rá vmi marha értelmeset, mivel ökörállat Boxi nem jár erre... -.-"
mivel nincs fogorvosom, ezért nem tudom, de nem is különösebben érdekel semmi ezirányú szolgáltatása...
de ha van egy jó nagys_ggű csöcsös asszisztensnője, vele tárgyalok! -
Yeffy
veterán
fitneszmodell... lyáááály...
b+, de ráérsz
de úgy látom én is, majd 800 hsz-t fostam az előző totyikba?atyaég...
következtetés? hmmm, Jani csöppet erősebb, mint Boxi, bár a szája/billentyűzete úgy látszik mégsemna, ez is eljött, üdv az új topiknak... Tomka, neked volt vmi ígéreted egy hasonló szituban...
betartottad? ha nem, viszlát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Formula-1
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest