- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
deniro2 #70933 üzenetére
én speciel egy szót nem szólok soha magamtól kajákról, edzésről, fogyásról.
Bár mondjuk másnak, aki régebbről ismer, nehéz elmenni a téma mellett mikor meglát 1-2 év után
Idegenekkel viszont igyekszem kerülni a témát. Én a süteményt, szendvicset, enyhébb piát, stb se utasítom vissza diétára hivatkozva.
De mikor megeszek 1 szelet dobostortát és utána jönnek, hogy egyek még, akkor ne én legyek már a bunkó, ha azt mondom, "köszönöm, nem kérek többet".
És akkor jön a kérdés: "Diétázol?" Nem bzmeg, csak elég volt 1 szelet az íze és az alkalom miatt, nem kell megenni egy féldobozzal.(#70934) NetTom: só azért a vízbe, hogy könnyebben jöjjön a héja, illetve legyen sós íze. utólag nem szeretek sózni dolgokat, viszont így belefő. Nyomattam rá a hideg vizet, de így is ráhűlt a héja mondjuk 6-nak a 10-ből. Ezt utálom egyébként mikor a feléről könnyen lejön, a másik felével meg megszenvedek
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI RC2 drón távirányító
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged